Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Flexibel



Contactgegevens

Adres:

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202311270075

Solliciteer

Verzorgende IG voor de avonddiensten Team Middelburg Zuid

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn - Team Middelburg Zuid

Einddatum: zondag 16 juni 2024

Momenteel hebben we een vacature voor een Verzorgende IG voor minimaal 16 uur per week, met een voorkeur voor avonddiensten. Je komt te werken in een gezellig en dynamisch team. Wij werken in een wijk waar alle cliënten per fiets bereikbaar zijn. Mooi meegenomen toch! Ben jij degene die ons team komt versterken?

In de functie van Verzorgende IG bied je persoonsgerichte zorg en begeleiding aan cliënten die nog thuis wonen. In de wijk richt je je niet alleen op lichamelijke zorg, maar draag je ook bij aan het mentale welzijn van de cliënten. Je gaat het gesprek aan, je biedt een luisterend oor en verplaatst je in de situatie van de ander, terwijl je tegelijkertijd de benodigde lichamelijke zorg verleent en verpleegtechnische handelingen uitvoert, zoals: insuline toedienen, verzorgen van de katheter en het verstrekken van medicatie.
Samen met je collega's Verzorgenden (IG) en (wijk)verpleegkundigen draag je de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen in de wijk. Je houdt collega's op de hoogte en bespreekt de voortgang van de zorg. Je werkt voornamelijk in de avonddienst, waarin je (regelmatig) de eindverantwoordelijkheid hebt voor de zorg van de cliënten. Kortom, wij bieden je een afwisselende baan met veel voldoening, ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling!

Bij Zorgstroom "Zorg Thuis" hebben we gekozen voor wijkgerichte teams. Dit is een vast team van zorgmedewerkers dat zelfstandig en professioneel de zorg organiseert voor een groep cliënten zonder een beroep te doen op een centrale manager. Dit betekent dus veel regelvrijheid en samen verantwoordelijk voor de resultaten, denk hierbij aan het zelf maken van cliëntenplanning en personeelsroosters. Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Zorgstroom? Lees dan de verhalen van onze medewerkers op https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wat vragen wij?

  • Een diploma Verzorgende IG of een vergelijkbare opleiding. Ben je net (of bijna) klaar met je opleiding, welkom!
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Het vermogen om een positieve bijdrage te leveren aan het wijkteam

 

Wat bieden wij?

  • Een contract voor 7 maanden, we hopen dit z.s.m. te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd
  • Een salaris conform de cao VVT, inschaling voor de functie van Verzorgende IG in FWG 35 (maximaal €3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Het vakantiegeld bedraagt 8% en de eindejaarsuitkering is 8,3%
  • Reiskosten worden vergoed op basis van de cao VVT
  • Ben je verzekerd bij CZ of IZZ? Dan kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op jouw aanvullende ziektekostenverzekering
  • Als werknemer van Zorgstroom bouw je pensioen op via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Je kunt zelf een aanvullende keuze maken voor arbeidsvoorwaarden vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
  • Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod aan scholingsmogelijkheden. Iedere collega kan hiervan gebruik maken
  • Passen de uren in deze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je!
  • Een team betrokken collega’s
  • Een leuke afwisselende baan, met ruimte voor initiatieven, waarbij jij écht het verschil kunt maken voor de cliënt.

 

Meer informatie nodig?

Wil je met een teamlid praten? Bel dan met een collega van het team via 0118-746308 (graag na 13.30 uur) of mail naar teammiddelburgzuidpz@zorgstroom.nl. Er is geen vastgestelde sluitingsdatum voor deze vacature. We zien uit naar jouw reactie en zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je meer weten of een keer meelopen, laat het ons dan weten! We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Bekijk locatie