Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Management, Directie

Onderzoek, Wetenschap

Techniek


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€5653 - €8080



Contactgegevens

Bezoekadres:

l'escaut

Hermesweg 13

4382 ND Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Renee du Fosse

(0118) 42 23 00



www.lescaut.nl

Vacaturenummer:

V202312200054

Solliciteer

Manager Vastgoed

l'escaut - Vlissingen

Einddatum: zondag 12 mei 2024

Wij zijn op zoek naar een: 

Manager Vastgoed  

36 uur per week 

Vlissingen is een havenstad. Een stad van werkers en doeners. Wij zijn een middelgrote woningcorporatie in het mooie Vlissingen aan zee. Onze missie is het bieden van goed wonen in een passende leefomgeving met aandacht voor duurzaamheid, woonlasten en bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in onze samenleving.

Als een van de grootste maatschappelijke organisaties in de gemeente Vlissingen kiezen wij voor een maatschappijgedreven rol. Dat betekent dat wij actief de dialoog zoeken met huurders, woningzoekenden en andere stakeholders om zo te doen wat goed is voor “onze” wijken en buurten. We willen dat onze medewerkers deskundig zijn in de brede zin van het woord. Het beste uit jezelf halen; daar geloven we in.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we dan ook uitstekende scholingsmogelijkheden. We geloven in het nieuwe hybride werken: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. We creëren een goed werkklimaat voor onze werknemers om zo ons bedrijf tot bloei te laten komen. Klinkt goed toch? Kijk snel of wij een match kunnen zijn!

In onze organisatie hebben we een positieve mindset en we helpen elkaar. Werkplezier en onze huurders staan centraal.

Voor onze afdeling vastgoed zijn wij op zoek naar een enthousiaste manager. De afdeling bestaat uit 22 professionals verdeeld over 3 teams: dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en nieuwbouw. Een diverse afdeling waar de vakinhoudelijke kennis op orde is en de bedrijfsprocessen verder worden geoptimaliseerd. In de teams werken een teamleider, een coördinator, een projectmanager, diverse projectontwikkelaars en –leiders, planners, woninginspecteurs en een aantal vaklieden.  

 

Wat ga je doen?

Als manager vastgoed draag je vanuit een integrale managementvisie constructief bij aan de ontwikkeling van de organisatiekoers. Je kijkt dus breder dan je eigen afdeling. Je weet beleid en doelstellingen te concretiseren naar de dagelijkse praktijk en faciliteert jouw teams bij de realisatie ervan. Je stuurt de teams aan, waarbij er zowel aandacht is voor de optimalisatie van de werkprocessen als ook de professionele ontwikkeling van de teams en de individuele medewerkers. Tevens bewaak je de financiële duurzaamheid van de afdeling. Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en weet deze om te zetten naar kansen voor de organisatie. Voor medewerkers fungeer je als klankbord bij (complexe) vraagstukken.

Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een manager, die beschikt over diverse managementstijlen, waaronder een coachende stijl voor de verdere professionalisering van de teams en individuele medewerkers. Het stimuleren van innovaties is zeer welkom gezien de grote en complexe opgaven binnen de sector. Tevens verwachten wij voldoende affiniteit met verduurzaming en de energietransitie om ook deze opgaven tot een succes te brengen. Op het gebied van bouwkundige kennis hoef je inhoudelijk geen expert te zijn, maar je moet wel in staat zijn om een goede inhoudelijke en kritische sparringpartner te zijn voor de professionals. Herken jij je in dit profiel en beschik je over onderstaande competenties? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatiebrief en CV:

  • Je beschikt over een afgeronde wo of hbo opleiding op bij voorkeur vastgoedgebied;
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en kan op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau functioneren;
  • Je durft te komen met vernieuwende ideëen;
  • Je bent een teamplayer en weet de verschillende teams en collega’s binnen de organisatie te verbinden;
  • Je beschikt over kennis van en ervaring met vastgoedgerelateerd projectmanagement, procesmatig werken en procesoptimalisatie;
  • Je bent bedrijfskundig onderlegd en beschikt over een goed cijfermatig inzicht;
  • Je bent empatisch en beschikt over goede communicatieve eigenschappen.

 

Wat bieden wij jou?

We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten. Daarnaast hebben we uitstekende scholingsmogelijkheden. Door het hybride werken bieden we je de mogelijkheid om werk en privé goed te combineren. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op vast.  Wat betreft het salaris, de functie wordt ingedeeld in schaal M (minimaal € 5.653, maximaal € 8.080 bruto fulltime per maand op basis van een 36-urige werkweek). Interesse? Reageer dan uiterlijk zondag 12 mei via de mail naar hrm@lescaut.nl. Een assessment (GITP) maakt deel uit van de selectieprocedure. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jan Leo van Deemter, directeur en waarnemend manager vastgoed, 06-16 76 05 36.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie