Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202401020066

Solliciteer

Verzorgende IG

SVRZ - Waterwel

Einddatum: vrijdag 03 mei 2024

SVRZ locatie Waterwel in Aagtekerke is een vacature voor een verzorgende IG. Binnen deze vacature zijn de uren bespreekbaar tussen de 16 en 32 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

De locatie bestaat uit 2 woningen voor cliënten met dementie. Per woning wonen er 6 tot 7 cliënten met dementie. Eén van de woningen biedt plaats aan cliënten met een reformatorische identiteit.

Je kunt voor alle diensten worden ingezet, waarbij de dagdienst om 7.00 of 7.30 uur begint, de avonddienst om 14.30 of 15.00 uur en de nachtdienst om 23.00 uur. Je komt te werken in een gemêleerd team van ca. 20 collega’s. Het team zorgt ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze gewend zijn. Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier gewerkt. Vanzelfsprekend respecteer je de identiteit op de woning voor cliënten. Alle cliënten hebben een eigen kamer die ze naar wens kunnen inrichten. Daarnaast beschikken de woningen over een huiskamer, waar we voor huiselijke sfeer zorgen zoals cliënten vanuit huis gewend zijn.

Er wordt dankbaar gebruik gemaakt van de onmisbare zorg van familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Zij ondersteunen bij alle denkbare activiteiten zoals koken, de was doen, ondersteuning bij de maaltijd, welzijnsactiviteiten, enz. Hierdoor heb jij als zorgprofessional nog méér ruimte om kwalitatief goede zorg te leveren!


GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende (IG)

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 3.256,53 op fulltime basis (FWG 35)
  • Dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Uren zijn bespreekbaar van 16 tot 32 uur
  • Diverse doorgroei mogelijkheden

Bekijk locatie