Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202401020095

Solliciteer

Persoonlijk begeleider

SVRZ - Noordbolwerk

Einddatum: woensdag 29 mei 2024

SVRZ Noordbolwerk in Middelburg is op zoek naar een verzorgende IG in de functie van persoonlijk begeleider. Het betreft een vast contract, waarbij de uren bespreekbaar zijn tussen de 28 en 32 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Je werkt voornamelijk dag- en avonddiensten. De dagdiensten beginnen vanaf 7.00 uur en de avonddiensten zijn vanaf 15.00 uur. De roosters en het inplannen van vakanties doe je in overleg met je collega’s en leidinggevende.

De locatie Noordbolwerk bestaat uit 3 verdiepingen met op iedere verdieping 2 woningen. Er wonen in totaal 42 cliënten die afhankelijk zijn van somatische zorg. Er is altijd een collega in de buurt waarmee je samenwerkt.

Naast je taken als verzorgende IG, ben je ook contactverzorgende voor een aantal cliënten en diens familie en voor andere disciplines die betrokken zijn bij de zorg. Jij zorgt voor het opstellen van de zorgplannen en je zoekt samen met het team mogelijkheden om de persoonlijke wensen van de cliënt te realiseren. Indien je nog geen ervaring hebt als persoonlijk begeleider, word je gedurende een jaar begeleid om de functie goed uit te kunnen oefenen. Je denkt in mogelijkheden en je bent oplossingsgericht en slagvaardig. Met een positieve instelling benader je jouw collega’s en de cliënten. Je geeft iedere cliënt individuele aandacht en kijkt wat belangrijk is.

GEVRAAGD


AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal €3.502,58 op fulltime basis (FWG 40)
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Uren bespreekbaar tussen 28 en 32 uur per week
  • Vergoeding van eventuele scholing
  • Scholing is in werktijd

Bekijk locatie