Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202401040031

Solliciteer

Persoonlijk begeleider

SVRZ - Ter Schorre

Einddatum: woensdag 15 mei 2024

Binnen locatie Ter Schorre zijn er vacatures voor verzorgende IG met coördinerende taken in de functie van persoonlijk begeleider, waarbij de uren bespreekbaar zijn tussen 24 en 32 uur.

Hoe ziet jouw avontuur er uit?

Je komt te werken binnen een enthousiast team, op een woning voor 6 a 7 cliënten met dementie. Je wordt voornamelijk voor dag- en avonddiensten in gezet. De dagdiensten starten om 7.00 uur en de avonddiensten om 15.00 uur.

In deze functie verricht je niet alleen zorgtaken, maar ben je ook contactverzorgende voor een aantal cliënten en diens familie. Daarnaast ben je aanspreekpunt van de bij de zorgvraag betrokken disciplines. Ook weet je op een positieve manier je collega’s te coachen. Je hebt een coördinerende rol in het opstellen van de zorgplannen en zoekt samen met het team mogelijkheden om de persoonlijke wensen van de cliënt te realiseren. Samen met je collega’s weet je de juiste invulling te geven aan de dag!

Niets is jou te gek, voor elke uitdaging heb jij een passende oplossing en je schiet niet zo snel in de stress. Je doet wat nodig is om cliënten te ondersteunen in het dagelijks leven. Je bent alert en legt contact via welke communicatievormen dan ook. Je zorgt ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze gewend zijn. Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier gewerkt. Jij biedt de zorg en ondersteuning die de cliënten nodig hebben, waarbij ze nog zoveel mogelijk de eigen regie hebben.

GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende niveau 3 IG
  • Diploma EVV/GVP of de bereidheid om de opleiding te volgen

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 3.502,58 op fulltime basis (FWG 40)
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Uren tussen 24 en 32 uur bespreekbaar
  • Dienstrooster dat 3 maanden van te voren bekend is
  • Lesuren van de opleiding worden doorbetaald

Bekijk locatie