Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202401080042

Solliciteer

Verzorgende (IG) voor PG

SVRZ

Einddatum: vrijdag 03 mei 2024

Binnen de woningen voor cliënten met dementie binnen SVRZ locatie Ten Anker in Tholen is er een vacature voor verzorgende (IG). De uren zijn bespreekbaar tussen de 16 en 28 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als verzorgende zit jij nooit stil! Je komt te werken in een zelfstandig werkend team, waarin je samen met collega’s zorgt voor uitstekende kwaliteit van zorg en indien nodig zoekt naar een oplossingen om het beste uit de cliënt en het team naar boven te halen. Binnen locatie Ten Anker kent iedereen elkaar. Dit zorgt voor veel herkenning, gemoedelijke en een huiselijke sfeer.

Jouw dag als verzorgende binnen Ten Anker
Je werkt een ochtenddienst van 7.30 tot 15.00 uur of een middag/avonddienst van 15.00 tot 23.00 uur. Het rooster is 3 maanden van te vor en bekend. Je dag begint met een overdacht, met de collega die je aflost. Jullie bespreken de gebeurtenissen/bijzonderheden van de afgelopen dienst. Je werkt samen met een collega op een woongroep waar 8 á 9 cliënten met dementie wonen. Nadat de medicijnen voor de cliënten zijn uitgezet, begin je aan de basiszorg. Hierbij geef je op een belevingsgerichte manier zorg, aangepast op de wensen van de cliënt.

In de huiskamer kunnen de cliënten bijeekomen en samen de maaltijden nuttigen. Dan is het tijd voor het toedienen van medicatie. Er is ruimte om verschillende activiteiten met de cliënten te doen, zoals: lezen, spelletje spelen, samen een boodschappenlijstje maken etc. Elke cliënt is anders en heeft andere wensen, daarom is het van belang om tijdens je werk te overleggen met verschillende disciplines. Wanneer sommige cliënten na de maaltijd voor de rust naar bed worden gebracht is het tijd om te rapporteren. Voor je het weet zit je dienst er op en na de overdracht aan je collega ga je naar huis.



GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende (IG)

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 3.256,53 op fulltime basis (FWG 35)
  • Vast contract bespreekbaar
  • De uren zijn bespreek tussen de 16 en 28 uur per week
  • Rooster voor 3 maanden
  • Huiselijke werkomgeving
  • Een goed op elkaar afgestemd team