Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202401120056

Solliciteer

AIOS psychiatrie

Emergis - Emergis

Einddatum: maandag 20 mei 2024

Zoek jij een opleidingsplek psychiatrie en een werkplek waar de lijnen kort zijn? Waar er volop ruimte is voor professionele èn persoonlijke ontwikkeling? En dat ook nog in de mooiste provincie van Nederland?

Bij Emergis zijn we in 2020 met de A-opleiding gestart en daarom heb je bij ons meer dan elders de mogelijkheid om input te leveren aan de ontwikkeling van je eigen opleiding.

 

Wat ga je doen

Bij Emergis leiden we AIOS op volgens het nieuwe landelijk opleidingsplan "De Psychiater". Het opleidingstraject bestaat uit een brede generalistische opleiding van 4,5 jaar. Kinder -en Jeugdpsychiatrie en Ouderenpsychiatrie zijn deel van de levensloop brede opleiding. Deze stages kunnen bij ons of binnen het opleidingsconsortium worden afgelegd.  Daarnaast kan je je specialiseren in het profiel volwassenenpsychiatrie en streven we er naar om in de toekomst ook de profielopleiding Kinder -en Jeugdpsychiatrie en Ouderenpsychiatrie te kunnen bieden.

Je opleider dr. Martin Sielk (psychiater) staat er voor in dat je naast je werk op een stageplek voldoende ruimte krijgt voor onderwijs, eigen studie, wetenschappelijke activiteiten en je eigen ontwikkeling.

De opleiding is gericht op o.a. het ontwikkelen van de volgende competenties:

  • Psychotherapeutische vaardigheden;
  • Kennis over problematiek van alle leeftijdscategorieën;
  • Diagnostiek en behandeling van een grote verscheidenheid aan stoornissen;
  • Levensloopleren;
  • Ethisch reflecteren en handelen;
  • Slim inzetten van moderne technologieën.

Als AIOS ben je onderdeel van een multidisciplinair team en kom je binnen je opleiding op verschillende afdelingen te werken. Het opleidingsschema wordt in overleg met de opleiders ingevuld op basis van de mogelijkheden en jouw persoonlijke competenties en voorkeuren.

 

Samen aan de slag

Emergis is een brede maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn. Jaarlijks ondersteunen we zo’n 13.000 mensen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, wonen, werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, in gezondheidscentra, huisartsenpraktijken, wijkcentra, klinieken, beschermende woonvormen, opvanglocaties en werkleerbedrijven. Steeds minder afhankelijk van tijd en plaats en zo digitaal mogelijk in alles wat we doen.

 

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als AIOS bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

  • Een fulltime dienstverband. Na het eerste jaar is het mogelijk om de opleiding in deeltijd (80%) te volgen.
  • Een gedreven, enthousiast en vakkundig team van opleiders en supervisoren die jou een gedegen en boeiend opleidingstraject kunnen bieden.
  • De functie valt onder de cao GGZ (38 uur p/w.). Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve zorgverzekering.
  • Ruimte voor het doen van wetenschappelijk onderzoek.
  • Hulp bij het vinden van (tijdelijke) woonruimte.

 

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts en bent BIG geregistreerd.
  • Je hebt affiniteit met de psychiatrie.
  • Je bent leergierig, nuchter en collegiaal.
  • Je kunt eerder starten als ANIOS wanneer dit je voorkeur heeft.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één positieve referentie.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Neem voor meer informatie contact op met dr. Martin Sielk (A-opleider) via 0113 26 71 02.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk locatie