Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Eilandzorg Schouwen Duiveland

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Postadres:

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. T. Wolse

0111745700



www.eilandzorg.com

Vacaturenummer:

V202401220005

Solliciteer

Thuiszorg: huishoudelijke hulp wmo werken bij cliënten thuis

Eilandzorg Schouwen Duiveland - Eilandzorg Schouwen Duiveland

Einddatum: vrijdag 31 mei 2024

Elke week ontvangen we nieuwe aanvragen van mensen die op zoek zijn naar hulp in de huishouding. Van Haamstede tot Bruinisse. Natuurlijk willen we iedereen graag helpen. Maar we kunnen wel wat extra handen gebruiken! Maak jij langer thuiswonen voor deze cliënten mogelijk? 

Al vanaf 6 uur per week kan je voor anderen van grote betekenis zijn. Hierdoor is het een ideale baan om te combineren. Met een andere baan, een gezinsleven, of bijvoorbeeld met schoolgaande kinderen. 
 

Iets voor jou?

Je verricht vooral huishoudelijke taken bij de cliënt thuis, waarbij de zelfstandigheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de cliënt kunnen de taken zijn:

  • verzorging van het interieur van de woning
  • strijken en wassen van kleding en linnengoed
  • verzorging van huisdieren
  • bereiden van maaltijden


We zoeken meerdere medewerkers voor het eiland Schouwen-Duiveland. Beschik je over eigen vervoer? Niet noodzakelijk, maar wel heel fijn! Je komt in vaste dienst bij Eilandzorg en komt in het team WMO te werken. Je werktijden en -dagen zijn in overleg met de cliënt te bepalen. Bijvoorbeeld onder schooltijd of juist op een zaterdag. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Het salaris valt in de salarisschaal Hulp bij het Huishouden. Dit komt neer op een bruto salaris tussen € 1916 en € 2381 bij een 36-urige werkweek. Inschaling afhankelijk van ervaring.

Ben je geïnteresseerd? Of wil je meer weten?

Neem dan contact op met onze receptie via 0111- 74 57 00 of stuur direct je sollicitatie naar sollicitatie@eilandzorg.com. De WMO bemiddelaar neemt dan contact met je op. Een korte motivatie en een eenvoudige CV volstaat. Alvast bedankt, ook namens de cliënten!

​Jouw privacy: door te solliciteren geef je Eilandzorg toestemming jouw gegevens te gebruiken voor de sollicitatieprocedure. Als we niet tot een overeenkomst komen, verwijderen we jouw gegevens binnen een maand uit onze systemen, tenzij anders overeengekomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie