Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Symach BV

Gerard Philipsweg 8

4538 DA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Ankie de Munter

0115-685625



www.symach.nl

Vacaturenummer:

V202402010028

Solliciteer

Electrical Engineer

Symach BV

Einddatum: zaterdag 01 juni 2024

Functieomschrijving:

De functie bevat het a.d.h.v. werktekeningen zelfstandig opzetten van nieuwe of het aanpassen/verbeteren van bestaande elektro-schakel schema’s en het uitbesteden van het produceren van sturingskasten voor het optimaal functioneren van de Symach machines. Een onderdeel van de functie is het onderhouden van contacten met toeleveranciers en zorg dragen voor het tijdig toezenden van de werkopdrachten. Je maakt werkopdrachten aan voor de afdeling productie en je ondersteunt en adviseert wanneer nodig bij de werkzaamheden of technische problemen van de uitvoerende monteurs.

 

Wat breng jij mee

In deze functie is het belangrijk dat je voldoende kennis hebt van elektrische installaties. We denken aan iemand met werk- en denkniveau op HBO/MBO+ niveau elektrotechniek en kennis van het schematekenen in het programma Eplan. Je vervult deze functie samen met 3 collega’s, waarbij je zelfstandig werkt en verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van je eigen werk. Affiniteit met machinebouw is een pre.

Voor bovengenoemde functie zoeken wij iemand met een passende technische opleiding of achtergrond die initiatief durft te nemen, R&D leuk vindt, gestructureerd te werk gaat en overzicht kan houden over het gehele proces.

 

Wat mag je van ons verwachten

De werkzaamheden vinden plaats in onze moderne, goed uitgeruste vestiging Terneuzen. SYMACH biedt je een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden op basis van een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring en bij de functie behorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren de CAO Metaalbewerkingsbedrijven.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.