Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202402010034

Solliciteer

Helpende plus

SVRZ - De Vurssche

Einddatum: vrijdag 03 mei 2024

Ben jij helpende plus en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Binnen De Vurssche in Axel is er een vacature, waarbij de uren bespreekbaar zijn tussen 12 tot 32 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Je komt in één van de woongroepen somatiek te werken, waar 16 cliënten met lichamelijke beperkingen wonen. Ze krijgen zorg en begeleiding van een enthousiast en betrokken team van zorgmedewerkers, medewerkers wonen en -welzijn. Je wordt met name voor dag- en avonddiensten ingezet.

Als helpende plus zorg je samen met meerdere collega’s voor onder andere de persoonlijke verzorging van gemiddeld 16 cliënten. Zij hebben ieder hun eigen kamer en daarnaast bieden we onze cliënten de mogelijkheid om samen te komen in een van de 2 ontmoetingsruimtes. Dit kan zijn om samen een bakje koffie te drinken, samen de maaltijd te nuttigen of wat gezelligheid te hebben door samen muziek te luisteren of een spelletje te doen. Je zorgt ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk de betekenisvolle rol kunnen blijven behouden die ze in hun leven gehad hebben. Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier zorg gegeven. Rekening houdend met “het leven” van de cliënt. Jij biedt de zorg en ondersteuning die de cliënten nodig hebben, waarbij ze nog zoveel mogelijk de eigen regie hebben.

GEVRAAGD

  • Diploma helpende plus

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 3.013,60 op fulltime basis (FWG 30)
  • Uren bespreekbaar tussen 12 en 32 uur per week
  • Vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden

Bekijk locatie