Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie

Medisch, Zorg


Uren:

24 tot 32 uur

16 tot 24 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202402130056

Solliciteer

Verzorgende IG

SVRZ - Maxima

Einddatum: woensdag 15 mei 2024

Ben je verzorgende IG en heb je de ambitie om door te groeien naar persoonlijk begeleider? Solliciteer dan op deze vacature voor 2 groepswoningen binnen Máxima in Terneuzen, waarbij de uren bespreekbaar zijn tussen de 20 en 28 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als persoonlijk begeleider ben je samen met een collega verantwoordelijk voor 3 à 4 cliënten met dementie en hun familie. Naast de dagelijkse verzorging van cliënten, stel je o.a. de zorgdossiers op en weet jij jouw collega’s in het team op een positieve manier te coachen, te adviseren en te ondersteunen. Je bent het aanspreekpunt voor de bij de zorgvraag betrokken disciplines en bent daarbij verantwoordelijk voor het tijdig inschakelen van de arts in geval van gezondheidsproblemen.

In de groepswoningen verloopt de dag zoals in een gezin. Tafeldekken, koken, samen de maaltijd gebruiken… het gebeurt er allemaal. We vinden het belangrijk dat de cliënten zich thuis voelen. Dus als ze willen, mogen ze meehelpen, maar niets moet. De activiteiten die we ondernemen, zijn afgestemd op de cliënten. Er is van alles mogelijk, in welke fase van dementie de cliënt ook zit. Soms maken we een wandeling, spelen we een spelletje of luisteren we naar muziek. Een andere keer bladeren we door een fotoboek en praten we over vroeger. Je bent samen met je collega’s de aangewezen persoon om een gezellige sfeer te creëren en je houdt hierbij rekening met de wensen van de cliënten.

Indien je (nog) niet de ambitie hebt om als persoonlijk begeleider aan de slag te gaan, maar wel graag als verzorgende IG op deze woning zou willen werken, nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren!

GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende IG
  • Diploma EVV/GVP of bereid deze te behalen

AANBOD

  • Bruto maandsalaris verzorgende IG maximaal € 3.256,53 op fulltime basis (FWG 35)
  • Bruto maandsalaris persoonlijk begeleider maximaal € 3.502,58 op fulltime basis (FWG 40)
  • Vast dienstverband
  • Uren bespreekbaar tussen 20 en 28 uur per week
  • Een goed op elkaar afgestemd team
  • Veel ruimte voor eigen creativiteit
  • Opleiding EVV/GVP is in werktijd

Bekijk locatie