Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Tragel

Sterredreef 50

4567 BL Clinge

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment Tragel

0683277985



www.tragel.nl/

Vacaturenummer:

V202402140039

Solliciteer

Begeleider forensische zorg met PB-taken

Tragel - Golsteinseweg 4 4333RA Middelburg

Einddatum: dinsdag 07 mei 2024

Bij DOOR richten wij ons op volwassenen met een forensische zorgtitel en vervolgindicaties. Daarnaast hebben deze cliënten vaak een licht verstandelijke beperking met multiproblematiek. Zo spelen criminaliteit, verslaving, dak- en thuisloosheid en psychiatrische problematiek een rol. Deze groep heeft het vaak moeilijk en heeft onze begeleiding naar een stabiele leefsituatie hard nodig.

Als persoonlijk begeleider forensische zorg coördineer je de zorg (intern) van de individuele cliënt in samenwerking met het multidisciplinair begeleidingsteam en in samenwerking met ketenpartners in de forensische zorg, zoals bijvoorbeeld reclassering, penitentiaire inrichting, Zorg- en Veiligheidshuis, sociale dienst en woningbouwcorporaties. Je stelt zorgplannen op en bent de inhoudelijk verantwoordelijke voor de begeleiding. Alle (zorg)activiteiten zijn gecoördineerd, tijdig geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Indicatieaanvragen en overige zorgtrajecten zijn voorbereid en termijnen zijn bewaakt.

Naast deze coördinatietaken ben je ook woonbegeleider en werk je ook mee in het rooster in onregelmatige diensten. In crisissituaties handel jij adequaat en op basis van behoefte en noodzaak begeleidt, coach en instrueer je collega’s in complexe situaties. Je zorgt dat de woon-leefomgeving ruimte biedt om sociaal gewenst gedrag te leren en crimineel gedraag en delictgevaar te reduceren. Je signaleert, initieert en werkt mee aan verbeteringen in het begeleidingsproces. Daarnaast ga jij de risicotaxaties vanuit kwaliteitskader forensische zorg (statisch en dynamisch) en signaleringsplannen maken en laat je het klinische oordeel opstellen door de gedragsdeskundige.

 

We komen graag met je in contact als:

  • je minimaal een afgeronde zorgopleiding op niveau 5 (associate degree) en bij voorkeur niveau 6
  • je specifieke kennis hebt van de coördinatie van de zorg(cyclus)
  • de bereidheid hebt aanvullende cursussen te volgen
  • je door eerder opgedane ervaring weet hoe je kunt omgaan met mensen die in aanraking zijn gekomen met politie/justitie én met licht verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek
  • je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
  • de nodige ervaring meebrengt op het gebied van coaching van collega’s en het onderhouden van contacten met relevante instanties

 

Van ons mag je het volgende verwachten:

  • Fijne collega’s. Een warm welkom in ons gedreven team dat jouw ervaring en enthousiasme goed kan gebruiken
  • Geld. Een salaris afgestemd op jouw ervaring conform CAO GHZ in salarisschaal FWG 45. Het functiehuis van DOOR wordt de komende periode nog nader bekeken. Daardoor kan deze functie opnieuw beschreven en gewaardeerd worden.
  • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
  • Vitaal beroep. Een baan in de forensische zorg waar jij onmisbaar bent voor cliënten bij DOOR.
  • Een boeiende werkplek. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
  • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor cliënten van DOOR. Iedereen is anders. Daarom is ondersteuning nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
  • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
  • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansuren per kalenderjaar op fulltime basis.
  • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract tussen 28 tot 32 uur per week. In eerste instantie voor een jaar, bij wederzijdse tevredenheid volgt uiteraard een vast dienstverband.

 

Meer weten?

Malissa de Koning of Vincent Bakker (management) kunnen je meer vertellen over dit belangrijke en mooie werk bij Tragel/DOOR. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-51285628/06-83073015.

 

Direct solliciteren?

Jouw cv met korte motivatiebrief ontvangen wij dan graag via de sollicitatiebutton. Als wij aanknopingspunten zien om verder te praten, nemen wij daarna snel contact met je op!

Bekijk locatie