Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202402150053

Solliciteer

Verzorgende IG

SVRZ - Ter Schorre

Einddatum: woensdag 15 mei 2024

Binnen Ter Schorre in Terneuzen is er een vacature voor verzorgende IG. De uren zijn bespreekbaar tussen 24 en 32 uur. Je werkt met cliënten met dementie en een psychiatrische achtergrond.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

In de twee (geschakelde) woningen waar je komt te werken, wonen 6 cliënten per woning. De cliënten hebben een psychogeriatrische verpleeghuisindicatie bij wie onbegrepen gedrag als gevolg van psychiatrische voorgeschiedenis, specifieke aard van de dementie en/of specifieke psychosociale voorgeschiedenis, op de voorgrond staat. Doelstelling is dit onbegrepen gedrag te beïnvloeden en/of te hanteren. In de benadering staat de belevingsgerichte zorgvisie centraal. Naast de zorg voor de 6 cliënten per woning, zal je ook worden ingezet voor de individuele begeleiding van clienten. Hierbij begeleid jij de client 1 op 1, zodat alle focus gericht is op 1 client. Je bent alle diensten inzetbaar, al zullen nachtdiensten in mindere mate voorkomen.

Het werken op deze doelgroep vereist een aantal specifieke vaardigheden: objectief kunnen observeren, pro-actief meedenken, maar ook kunnen omgaan met eigen irritaties en gevoelens van onmacht. Daarbij kan je kritisch kijken naar je eigen gedrag en de wisselwerking tussen jouw gedrag en dat van de cliënt en het als een uitdaging ervaren om het probleemgedrag tot een minimum terug te brengen. Ook worden van de medewerkers zelfreflectie en goede communicatieve vaardigheden verwacht. Je hebt bij voorkeur reeds ervaring met cliënten met dementie en ben je op de hoogte van diverse dementiële ziektebeelden.


GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende IG
  • óf een welzijnsdiploma SPW/MZ met ADL ervaring en bereidheid tot scholing verpleegtechnische handelingen

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 3.256,53 op fulltime basis (FWG 35)
  • Vast dienstverband
  • Uren bespreekbaar tussen de 24 en 32 uur per week
  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid
  • Doorgroeimogelijkheden

Bekijk locatie