Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast

ZZP/Freelance/Interim

Traineeship


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Schouwen-Duiveland

Noord-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Talent Service Zeeland

Herengracht 16

4331 PW Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Daniëlle Mulder

0118-236023



www.talentservicezeeland.nl/mondzorg/

Vacaturenummer:

V202402160033

Solliciteer

Werken als Tandarts-Assistent, Mondhygiënist of Preventie-Assistent in Zeeland

Talent Service Zeeland - Meerdere locaties

Einddatum: dinsdag 17 september 2024

Diverse Tandartspraktijken in Zeeland zijn op zoek naar Mondhygiënisten, Tandarts-Assistenten en Preventie-Assistenten. Wil je full-time of part-time aan de slagbij een tandartspraktijk in Zeeland? Wij weten met wie je in contact moet komen en helpen je graag.

En we begrijpen dat je waarschijnlijk allerlei vragen hebt over wonen en werken in Zeeland. Wij kunnen je daarbij helpen, want daar zijn we voor, persoonlijk en praktisch. Wij hebben de antwoorden en de contacten die je nodig hebt om verder te komen. Wij zijn er voor jou, maar ook voor je eventuele partner en gezin. En het mooie is: onze hulp en adviezen kosten je niks, want wij worden ondersteund door diverse Zeeuwse overheden en werkgevers.

Zeeland biedt jou volop kansen!

  • Mondhygiënist,
  • Tandarts-assistent
  • Preventie-assistent

 

Wil jij aan de slag als Mondhygiënist,  Tandarts-assistent of Preventie-assistent? Ben je een starter of heb je al ervaring? Diverse tandartsen in Zeeland willen heel graag met je kennismaken. Er zijn volop mogelijkheden in de Zeeuwse mondzorg en wij helpen je ze te vinden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: wij helpen je graag verder, of het nou gaat om een kennismaking, meer informatie over trainingen en opleidingen. Wij introduceren je graag bij de verschillende praktijken in Zeeland. Kies het team dat het best bij jou past!

 

Tandarts in Zeeland/Talent Service Zeeland

Talent Service Zeeland is geen werving- en selectiebureau of intermediair, maar een regionaal initiatief zonder winstoogmerk dat werkgevers helpt bij gebundelde werving buiten Zeeland en werkzoekenden van buiten Zeeland helpt bij hun vragen rondom wonen en werken in Zeeland.

Talent Service Zeeland wordt mogelijk gemaakt door subsidies vanuit RegioDeal, provincie Zeeland en gemeente Terneuzen en bijdragen van diverse Zeeuwse werkgevers. Doordat Zeeuwse werkgevers met onze hulp gezamenlijk kandidaten zoeken voor hun soortgelijke vacatures, wordt veel geld bespaart en nemen de resultaten toe. Door dat Talent Service Zeeland de potentiele kandidaten helpt, begeleidt en centraal opvolgt, neemt de kans toe dat ze kiezen voor wonen en werken in Zeeland en ontstaat minder waste.

 

Meer informatie

Vind meer informatie op onze site tandartsinzeeland.nl. Je kunt ons ook mailen, bellen of Whatsappen.

 

 

Reageren?

Wil je meer weten? Stuur ons je geheel vrijblijvende reactie via contact@talentservicezeeland.nl of via onderstaande solliciteer-button. Eerst even bellen of  Whatsappen kan natuurlijk ook!

 

Bekijk locatie