Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vast

Tijdelijk



Contactgegevens

Adres:

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202402210003

Solliciteer

Verzorgende IG/Verpleegkundige Team Arnemuiden

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn - Team Arnemuiden

Einddatum: zondag 16 juni 2024

In de functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige kom je bij onze cliënten thuis. We hebben een grote diversiteit in zorgvragen, leeftijd en nationaliteit van onze cliënten en niet te vergeten de afwisseling in verpleegtechnische handelingen. Samen met de wijkverpleegkundige coördineer je de zorgtaken- en werkzaamheden. Je bent samen verantwoordelijk voor het totale zorgproces, van intake tot eindevaluatie. Je informeert en overlegt met collega’s over de voortgang van de zorg. Wij hebben hiervoor verschillende overlegvormen. Je bent in de wijk niet alleen bezig met de lichamelijke zorg, maar draag je zeker ook zorg voor een stukje mentaal welbevinden. Je werkt samen met verschillende disciplines om zo de best mogelijke zorg te kunnen leveren. Tijdens je werk, kom je in de leefomgeving van ouderen, zieken, jonge gezinnen of andere zorgvragers. Je gaat het gesprek met de mensen aan, je biedt een luisterend oor, je verplaatst je in de ander zijn situatie en toch doe je wat je moet doen. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste- en tweedelijns organisaties en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties.

Je werkt in verschillende diensten: ochtend, middag of avond. Daarbij bieden we je de mogelijkheid om langere (8 uurs) diensten te werken, verdeeld over de wijk en taken op kantoor. Naast het verlenen van zorg zijn er teamrollen die door het team ingevuld mogen worden. Kortom, wij bieden jou een afwisselende baan die veel voldoening geeft met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling! Goed om te weten dat we veel met de fiets doen, wil je liever met de auto op pad dan is er een dienstauto beschikbaar.

Bij Zorgstroom "Zorg Thuis" hebben we gekozen voor wijkgerichte, kleinschalige zelforganiserende teams. Dit is een vast team van zorgmedewerkers dat zelfstandig en professioneel de zorg organiseert voor een groep cliënten zonder een beroep te doen op een centrale manager. Dit betekent dus veel regelvrijheid en samen verantwoordelijk voor de resultaten, denk hierbij aan het zelf maken van cliëntenplanning en personeelsroosters. Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Zorgstroom? Lees dan de verhalen van onze medewerkers op https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons ook nog een Zorgstroom X-tra voordeelpas waarmee je korting krijgt bij ruim 150 lokale bedrijven en kun je voor een klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

We vragen 

• Een diploma verzorgende IG of een Verpleegkundige opleiding (BIG geregistreerd). Ben je net (of bijna) klaar met je opleiding, welkom!

We bieden

• Een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• Een salaris conform de cao VVT, inschaling voor de functie van Verzorgende IG in FWG 35 (maximaal €3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) of in de functie van Verpleegkundige, FWG 45 (maximaal €3.848,27 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Bij de inschaling wordt gekeken naar relevante werkervaring.
• Passen de uren in deze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je!
• Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
• Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
• Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
• Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
• Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

Meer info

Ben je enthousiast geworden? We zien uit naar jouw reactie en zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Of wil je misschien een keer meelopen met een collega van het team? Bel dan met een collega van het team via 06-11925441.

Bekijk locatie