Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur



Contactgegevens

Adres:

Eilandzorg Schouwen Duiveland

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Postadres:

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. T. Wolse

0111745700



www.eilandzorg.com

Vacaturenummer:

V202402220021

Solliciteer

Eilandzorg: technische dienst medewerker parttime (10-15 uur)

Eilandzorg Schouwen Duiveland - Eilandzorg

Einddatum: vrijdag 31 mei 2024

Steek jij de handen uit de mouwen voor onze cliënten? Wij zoeken een technische duizendpoot!
Jij werkt met je collega technische dienst binnen onze twee woonlocaties De Wieken en Mitt Hem in Zierikzee. Je voert werkzaamheden uit op het gebied van onderhoud en kleine reparaties. Je hebt contact met leveranciers voor offertes en het inplannen van onderhoud aan de gebouwen.

Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende bouwkundige, (elektro)technische en loodgieter werkzaamheden. Ook verricht je werkzaamheden uit op de appartementen van onze cliënten. Dat kan gaan om het aansluiten van een TV of het indraaien van een peertje. Je houdt toezicht op de werkzaamheden van derden en levert een actieve bijdrage aan ons onderhoudsbeleid. Tevens draai je mee in het bereikbaarheidsrooster om urgente storingen buiten kantoortijden op te lossen. Daarom wil je binnen een straal van 40 kilometer van Zierikzee.

Of je nu opdrachten van onze collega zorgmedewerkers uitvoert, zelf werkzaamheden ziet en oppakt, of de vragen van cliënten behandelt; jij kan het! Je bepaalt samen met de andere collega technische dienst de planning en pakt de dingen op die gedaan moeten worden. Al met al, een super diverse, zelfstandige baan, waardoor jij technisch gezien van alle markten thuis moet zijn! Dat maakt deze functie ook juist zo leuk. Het is kleinschalig en er zijn korte lijnen. Bovendien maak jij het mogelijk dat onze cliënten bij ons kunnen wonen. Ook nog eens heel waardevol werk dus! 


Profielschets:

  • Je bent in het bezit van een LBO of MBO opleiding richting werktuigbouw en/of elektrotechniek, en functioneert op minimaal MBO niveau door kennis en ervaring. 
  • Vakgerichte, aanvullende opleidingen (zoals brandmeldcentrale en BHV) zijn wenselijk, of je bent bereid deze te halen.
  • Je hebt ruime technische werkervaring in het uitvoeren van diverse technische werkzaamheden en hebt kennis van ICT.
  • Het is een pré als je kennis hebt van milieu, veiligheid en legionellabestrijding.
  • Je maakt makkelijk contact en bent communicatief sterk. In deze functie is het belangrijk dat je sociaal bent en affiniteit hebt met onze cliënten.
  • Ook heb je oog voor detail, je kunt prioriteiten stellen en je bent flexibel;
  • Ben je zzp-er en wil je hiernaast een klein vast dienstverband voor wat zekerheid? Ook dat is mogelijk.

 

Vind jij het leuk om samen met je collega verantwoordelijk te zijn voor de technische ondersteuning binnen onze organisatie?

Dan hebben wij je een leuke, uitdagende baan te bieden met veel vrijheid. Elke dag is anders! Je valt onder de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) en de functie is ingeschaald in FWG 35.  Inschaling is op basis van ervaring. Het betreft een jaarcontract voor 15 uur per week, met mogelijke verlenging voor onbepaalde tijd. De invulling van de werkdagen/ -uren is bespreekbaar en in overleg te bepalen. Daar komen we vast samen uit. Voor de bereikbaarheidsdienst geldt uiteraard een passende vergoeding. De cultuur bij Eilandzorg is open; persoonlijk, kleinschalig en laagdrempelig. 

Ben je enthousiast?

Dan ontvangen we graag jouw korte motivatiebrief en cv via sollicitatie@eilandzorg.com. Judith Terwindt s Facilitair Manager  en jouw directe leidinggevende. Zolang deze vacature op onze website www.eilandzorg.com staat, kun je reageren.
Heb je nog vragen? Stel ze dan direct aan Judith. Hij is te bereiken voor meer informatie via 0111-745 700. 

Wellicht tot ziens!

​Jouw privacy: door te solliciteren geef je Eilandzorg toestemming jouw gegevens te gebruiken voor de sollicitatieprocedure. Als we niet tot een overeenkomst komen, verwijderen we jouw gegevens binnen een maand uit onze systemen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie