Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202402220038

Solliciteer

Inkoper

Emergis - Oostmolenweg 101 4481PM Kloetinge

Einddatum: woensdag 01 mei 2024

Wat ga je doen

Als inkoper ben je perfect in staat om de behoeften binnen de organisatie te vertalen naar eisen, de juiste marktpartijen te identificeren en het inkoopproces te coördineren. Daarnaast signaleer je proactief mogelijkheden voor kostenbesparingen en verbeteringen van de dienstverlening, en weet je dit binnen de organisatie onder de aandacht te brengen. Je taken en verantwoordelijkheden zijn veelomvattend:

  • Je coördineert grote aanbestedingstrajecten en treedt hierin op als sparringpartner van de interne opdrachtgever (denk hierbij o.a. aan de zorg, HR, ICT of het facilitair bedrijf). Samen met de opdrachtgever bepaal je de inkoopbehoeften en prioriteiten, stel je een programma van eisen op en vertaal je dit naar een passend contract met de juiste leverancier.
  • Je wordt projectleider van AFAS Inkoop, waarbij je je o.a. gaat bezighouden met de inrichting en implementatie van de inkoopprocessen in AFAS, en het testen hiervan.
  • Je draagt zorg voor de optimalisatie van inkoopprocessen.
  • Je bent een ster in projectmatig werken.
  • Je analyseert niet alleen de markttrends en concurrentie, maar gebruikt deze informatie ook als basis voor onderbouwde inkoopbeslissingen.

 

Samen aan de slag

Samen met je collega inkoper en de inkoopondersteuner vorm je als inkoopteam een onderdeel van de afdeling Finance en Control (F&C). De afdeling F&C is integraal verantwoordelijk voor alle financiële zaken en bestaat uit de volgende onderdelen: concern,- en business control, financiële administratie, zorgcontrol, zorgcontractering, inkoop en informatiemanagement.

 

Wat mag je van ons verwachten

Als inkoper bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

  • Een jaarcontract voor 32 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
  • Afhankelijk van je werkervaring word je ingeschaald in FWG 55 of FWG 60. Het salaris in FWG 55 begint met € 3.076,- en eindigt op €4.785,-. bruto per maand. Het salaris in FWG 60 begint met € 3.541  en eindigt op € 5.335 ,- bruto per maand. Alle bedragen zijn gebaseerd op een 36-urige werkweek.
  • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve inkomens- en zorgverzekering.
  • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learnings.
  • Goede interne doorgroeimogelijkheden.

 

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

  • Je hebt een relevant hbo diploma (bijv. in de richting facility management, logistiek management of hospitality management).
  • Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en cijfermatig inzicht.
  • Werkervaring vormt een pré, maar is geen vereiste.
  • Met jouw overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden weet je instemming en bijdragen van anderen te verkrijgen.
  • Je houdt van afwisseling in werkzaamheden, bent actiegericht, pakt graag nieuwe en onbekende zaken op en maakt je deze snel eigen.
  • Je kunt werken met harde deadlines, onder druk presteren en bent stressbestendig.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.

 

Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton, of neem voor meer informatie contact op met Stephan Wapperom (teamleider Zorgcontractering & Inkoop) via 06 27 17 41 10.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk locatie