Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Facilitair

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€2666 - €3784



Contactgegevens

Bezoekadres:

Unique

Stationspark 2

4462 DZ Goes

Nederland


Contactpersoon:

Team Unique Zeeland

0113 211 223



www.unique.nl

Vacaturenummer:

V202402230014

Solliciteer

Fiscaal toezichthouder parttime

Unique - Veere

Einddatum: vrijdag 14 juni 2024

Ben jij graag buiten aan het werk en sta je graag in contact met mensen? Wordt fiscaal toezichthouder bij de gemeente Veere. Als fiscaal toezichthouder voer je parkeercontroles uit en verstrek je informatie over parkeerzaken aan inwoners en toeristen. Geen dag is hetzelfde! Past deze functie en toezichthouders uniform jou? Wij nodigen jou van harte uit om ons gezellige team te komen versterken.

Wat ga je doen?
Als fiscaal toezichthouder voer je parkeercontroles uit en handhaaf je het vastgestelde beleid. Je controleert of de parkeerbelasting is voldaan. Indien nodig schrijf je een fiscale naheffingsaanslag uit. Daarnaast vervul je een servicegerichte rol naar het publiek waar je informatie verstrekt of uitleg geeft over parkeerzaken conform het vastgestelde beleid.

 

Wat bieden we jou

Verantwoordelijkheid, dynamiek en leuke collega’s! De functie is ingedeeld in de normfunctie van medewerker handhaving IV, functieschaal 6 met een maximum van € 3.481,- bruto per maand (peildatum 1 januari 2024). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast een passend salaris bieden wij de volgende voorwaarden:;

  • pensioenopbouw bij pensioenfonds Stipp;

  • reiskostenvergoeding woon-werkverkeer voor dagen dat je naar kantoor komt;

  • doorgroeimogelijkheden en een ruim opleidingsbeleid;

  • een uitzendcontract voor de duur van het parkeerseizoen van maart tot en met oktober.

 

Functie-eisen

Je hebt een aantoonbaar Mbo werk- en denkniveau. Je bent in bezit van het rijbewijs B en je kunt een bewijs van goed gedrag (VOG) overleggen. Een EHBO-diploma/AED-hulpverlener zijn is een pré. Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring op het vakgebied. Je bent integer, initiatiefrijk, klantgericht en contactvaardig.

 

Over het bedrijf

Onze organisatie telt ongeveer 280 medewerkers. Deze medewerkers zijn verdeeld over zes afdelingen; Bedrijfsvoering, Openbare Ruimte, Dienstverlening, Ruimtelijke Ontwikkeling, Maatschappelijke Ontwikkeling en Programma’s & Projecten. Je toekomstige collega’s ervaren korte lijnen binnen de gemeente Veere, een informele werksfeer, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en uitdaging in hun functie. De locatie is goed bereikbaar vanuit o.a. Middelburg.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie