Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202402290028

Solliciteer

Opleidingsplaats verpleegkundige in opleiding tot specialist

Emergis - Oostmolenweg 101 4481PM Kloetinge

Einddatum: maandag 29 april 2024

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

  • Als afgestudeerd Verpleegkundig Specialist GGZ (VS GGZ) ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg.
  • Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen. Uiteraard voer je op deskundige wijze behandelingen uit. Daarvoor ben je bekend met diverse doelgroepen in de GGZ, kun je klinisch redeneren en diagnosticeren, pas je zelfstandig evidence-based interventies toe, en indiceer en verricht je een aantal voorbehouden handelingen.
  • De directe patiëntenzorg verbind je met het verder ontwikkelen en verbeteren van de kwaliteit van verpleegkundige zorg door middel van deskundigheidsbevordering, innovatie en het opzetten en uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.
  • Je bent als inhoudelijk expert zó thuis in alle aspecten van de GGZ hulpverlening, dat je ook als coach kunt fungeren voor andere professionals en op instellingsniveau kunt participeren in adviesorganen en commissies.
  • Als vanzelfsprekend bouw en onderhoud je als Verpleegkundig Specialist GGZ een eigen professioneel netwerk.

 

Samen aan de slag

In januari 2025 stroom je in op de driejarige opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ. Gedurende de opleiding werk je binnen minimaal drie verschillende onderdelen binnen Emergis. De opleiding is een landelijke beroepsverdiepende verpleegkundige opleiding voor, met en in de geestelijke gezondheidszorg. De opleiding is erkend als Master of Science en geeft recht op inschrijving in het specialistenregister van de Wet BIG (artikel 14). Het theoretische deel van de opleiding wordt voor alle erkende praktijkinstellingen centraal verzorgd in de opleidingsinstelling GGZ-VS, te Utrecht (www.ggzvs.nl). Je maakt hiermee deel uit van een uitgebreid landelijk netwerk en krijgt les van professionals die op de werkvloer hun sporen verdiend hebben. Gedurende de opleiding kun je al werkend leren, terwijl je een volwaardig fulltime salaris verdient. Je hebt in grote mate regie over je eigen leerproces, in overleg met de opleider. Kortom een mooie kans om je vak naar een hoger niveau te tillen!

 

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als Verpleegkundige in opleiding tot verpleegkundig specialist (VIOS) bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

  • Een functie in schaal FWG 55. Het salaris begint met € 3.199,- en eindigt op € 4.977,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (salarisschaal per 1 december 2024).
  • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en collectieve zorg- en inkomensverzekeringen.
  • Thuiswerkmogelijkheden volgens het thuiswerkbeleid.
  • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

 

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

  • Om in aanmerking te komen voor de functie van verpleegkundige in opleiding tot specialist (VIOS) ben je geregistreerd in het verpleegkundige beroepsregister, artikel 3 Wet BIG.
  • Je bent in het bezit van een getuigschrift hbo verpleegkundige (bachelor degree) en hebt minimaal twee jaar werkervaring (minimaal 0,8fte) als hbo verpleegkundige in de GGZ. Dit kun je aantonen door middel van FWG-functiebeschrijvingen.
  • Je functioneert aantoonbaar bovengemiddeld, dit blijkt uit een door jou samengesteld portfolio dat voldoet aan de door GGZ-VS gestelde eisen.
  • Je beheerst de Engelse taal.
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen, visie op zorg en ondernemingsgeest, affiniteit met onderzoek en ambitie voor het geven van goede kwaliteit van zorg aan de cliënt.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.

 

Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton, of neem voor meer informatie contact op met Tina Matthys (Verpleegkundig Specialist GGZ en V-opleider) via 06 22 15 20 39.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk locatie