Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Dienstverlening

Techniek, Bouw, installatie

Energie, Gas, Water

Overheid, Non-profit 

Overig


Functiesoort:

Projectmanagement

Techniek

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3870 - €5375



Contactgegevens

Bezoekadres:

l'escaut

Hermesweg 13

4382 ND Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Renee du Fosse

(0118) 42 23 00



www.lescaut.nl

Vacaturenummer:

V202403010031

Solliciteer

Projectleider Vastgoedbeheer

l'escaut

Einddatum: woensdag 08 mei 2024

Wij zijn op zoek naar een:

Projectleider vastgoedbeheer

(36 uur per week)

Vlissingen is een havenstad. Een stad van werkers en doeners. Wij zijn een middelgrote woningcorporatie in het mooie Vlissingen aan zee. Onze missie is het bieden van goed wonen in een passende leefomgeving met aandacht voor duurzaamheid, woonlasten en bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in onze samenleving.

Als een van de grootste maatschappelijke organisaties in de gemeente Vlissingen kiezen wij voor een maatschappijgedreven rol. Dat betekent dat wij actief de dialoog zoeken met huurders, woningzoekenden en andere stakeholders om zo te doen wat goed is voor “onze” wijken en buurten. We willen dat onze medewerkers deskundig zijn in de brede zin van het woord. Het beste uit jezelf halen; daar geloven we in.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we dan ook uitstekende scholingsmogelijkheden. We geloven in het nieuwe hybride werken: waar, wanneer en hoe jij dat wilt. We creëren een goed werkklimaat voor onze werknemers om zo ons bedrijf tot bloei te laten komen. Klinkt goed toch? Kijk snel of wij een match kunnen zijn!

In onze organisatie hebben we een positieve mindset en we helpen elkaar. Werkplezier en onze huurders staan centraal. Voor ons team vastgoedbeheer zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectleider. 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse vastgoedprojecten (voorbereiden, coördineren, realiseren en nazorg). Daarbij bewaak je de begroting, de planning en het budget. Vorig jaar zijn wij in samenwerking met meerdere ketenpartners gestart met het creëren van een bouwstroom voor de verduurzaming en het planmatig onderhoud van ons vastgoed. Als projectleider heb je hierin een belangrijke regierol. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming en bewaking van de meerjarenonderhoudsbegroting en vraag je waar nodig subsidie aan. Tenslotte vormt ook datamanagement een steeds belangrijker aspect in deze functie. Ons team bestaat uit 4 projectleiders en een programmamanager vastgoed. Roulerend draai je mee in het rooster voor calamiteitendiensten.   

Wie zoeken wij? 

Je hebt een natuurlijke interesse voor woningbouw, vastgoed, innovatie en duurzaamheid. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent gedreven en pakt vol enthousiasme deze uitdaging met beide handen aan! Je weet zowel in- als extern verbindingen te leggen en je weet collega’s en andere betrokkenen te overtuigen. Projectmatig werken, resultaatgericht, klantgericht, coachen, plannen en organiseren zijn woorden die helemaal bij jou passen. Je beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau  in de vastgoedsfeer (bijvoorbeeld Bouwkunde) en hebt ervaring met projectmatig werken. Daarnaast ben je een fijne collega, die bijdraagt aan een prettige werksfeer op de afdeling. Naast samenwerken vinden we samen lachen ook heel belangrijk.  

Wat bieden wij jou?

We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten. Daarnaast hebben we uitstekende scholingsmogelijkheden. Door het hybride werken bieden we je de mogelijkheid om werk en privé goed te combineren. Wat betreft het salaris, de functie valt in schaal I (minimaal € 3.870, maximaal € 5.376 bruto fulltime per maand op basis van een 36-urige werkweek).

Interesse? Reageer dan uiterlijk 7 mei a.s. via de mail naar hrm@lescaut.nl. De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 13 mei a.s. We vragen je in je agenda rekening te houden met deze datum. Een assessment (GITP) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Reinout Schoone, manager vastgoed, 0118-422300.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.