Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Logistiek, Transport

Management, Directie

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202403040036

Solliciteer

Bedrijfsleider

Groep De Hoop

Einddatum: vrijdag 28 juni 2024

Word jij enthousiast van het runnen van jouw vestigingen? Stuur jij mensen op een positieve manier aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit wordt jouw baan

Als bedrijfsleider van Logus-De Hoop Terneuzen en Oostburg ben jij het dynamische middelpunt van onze vestigingen. Jij staat aan het roer van diverse afdelingen waaronder de bouwshop, binnendienst, magazijn en in Terneuzen een showroom met exclusieve keukens, badkamers en tegels. Jouw beleid is niet alleen zichtbaar op papier, maar ook in de praktijk: je zorgt dat doelstellingen rondom omzet en resultaat werkelijkheid worden. Met jouw charisma en zakelijke inzicht vertegenwoordig je ons bedrijf in de regio en onderhoud je belangrijke relaties.

Je stijl van leidinggeven is informeel en toegankelijk, waardoor je makkelijk schakelt met alle afdelingshoofden en medewerkers. In nauwe samenwerking met het managementteam en de bedrijfsleiders van andere Logus-De Hoop-vestigingen streef je naar de beste service en klanttevredenheid.

Dit zijn wij

Logus-De Hoop: de ideale mix van hard werken, een gedreven team en gemoedelijke sfeer. Wij zijn trots op ons vakmanschap en de flexibiliteit die wij bieden aan onze klanten. We zijn een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen. Daarnaast hebben enkele vestigingen een showroom waar fraaie badkamer- en keukenopstellingen worden getoond. Met elf bouwcenters en vijf showrooms is Bouwcenter Logus-De Hoop een begrip in de regio's Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Wij geloven in het succes van samenwerken en een open communicatie om doelen te bereiken. Met de hoogste productkwaliteit als topprioriteit delen wij onze kennis en ervaring met meer dan 45 zusterondernemingen, waarmee wij het concern De Hoop Terneuzen vormen. Al 110 jaar verankerd in de bouw: dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Als natuurlijke leider binnen een bouwgerelateerde omgeving sta je sterk in je schoenen. Idealiter combineer je een commerciële achtergrond met kennis van onder andere logistiek en financiën.

Verder beschik je over:

  • Een hbo- werk- en -denkniveau;
  • Ervaring in de bouwsector of met bouwmaterialen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Een doortastende, besluitvaardige aanpak.

Dit bieden wij

Jouw werkdag? Die is nooit hetzelfde. Telkens sta je voor een nieuwe uitdaging. Dat houdt het werk afwisselend. Jouw inzet en talent worden beloond met:

  • Een uitdagende en afwisselende baan
  • Een salaris dat past bij jouw kennis en (werk)ervaring;
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting en pensioenopbouw;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Minimaal 25 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie;
  • Een warm welkom in een enthousiaste betrokken en professionele organisatie waarbij we de tijd nemen om je alles te vertellen over onze processen, afdelingen en missie.

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Chantal Corthals, Afdeling Personeel & Organisatie, 0115-680284