Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Journalistiek, Media

Overig


Functiesoort:

Overig

Design, Creatie, Journalistiek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3118 - €4757



Contactgegevens

Bezoekadres:

Omroep Zeeland

Kanaalstraat 64

4388 BP Oost-Souburg

Nederland


Contactpersoon:

Personeelszaken Omroep Zeeland

0118-499900



www.omroepzeeland.nl

Vacaturenummer:

V202403040051

Solliciteer

Samensteller Programma's

Omroep Zeeland

Einddatum: dinsdag 30 april 2024

Als samensteller programma's ontwikkel je in overleg met het Hoofd Programmering formats en concepten. Je bent als samensteller mede verantwoordelijk voor de programmasamenstelling. Naast het begeleiden van externe producties en/of eigen programma's en het toezien op de uitvoering van crossmediale concepten heb je als samensteller een stevige rol in de verdere ontwikkeling van onze Visual Radio-programmering. Als samensteller programma's help je actief mee om de Visual Radio-programmering uit te bouwen zul je dagelijks met het radioteam rond tafel zitten om onze programmering op radio én televisie nog aansprekender, urgenter en actueler te maken. Ook de begeleiding van junior redacteuren binnen het radioteam maakt onderdeel uit van deze functie.

Vereisten

  • Een bevlogen collega met een brede kennis van Zeeland, oog voor ons publiek en een groot hart voor radio en televisie.
  • Een vakman/-vrouw met creatieve, vernieuwende ideeën met ambitie zichzelf, zijn/haar collega's en de programmering van Omroep Zeeland verder te ontwikkelen.
  • Een echte teamplayer die in staat is om collega's te motiveren en inspireren, communicatief vaardig is en goed kan coördineren en organiseren.
  • Een collega met liefde voor Zeeland en de omroep, met kennis van het medialandschap, die de actuele ontwikkelingen op het gebied van radio- en televisieprogramma's volgt en in staat is deze te vertalen naar de programmering van Omroep Zeeland.

 

Wat bieden wij je?

Wij bieden jou een uitdagende baan met veel ruimte voor ideeën en initiatief. Een werkplek bij een ambitieus nieuwsbedrijf in een enthousiast team met veel passie voor het journalistieke vak. Wij houden van korte en directe lijnen. En we houden van open en directe communicatie.

 

En wat levert je het verder nog op behalve werkplezier?

  • Een jaarcontract op basis van gemiddeld 36 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
  • Een mooi salaris. De functie is ingeschaald in schaal G van de cao omroeppersoneel;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao zoals vakantietoeslag, een decemberuitkering, een tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering, een telefoonvergoeding en 200 vakantie-uren (ruim 5 ½ week) bij een fulltime dienstverband;
  • Interne opleidingen zoals het werken in iNOS, het redactiesysteem dat door de NOS werd ontwikkeld.
  • En natuurlijk super leuke collega’s!

 

Meer informatie nodig?

Neem dan contact op met Michel van Sluijs, Hoofd Programmering. Hij vertelt je graag meer over de functie en is tijdens kantooruren bereikbaar via 06-51799988 en/of michel.van.sluijs@omroepzeeland.nl.

 

Reageren?

Stuur ons je cv met motivatie via onderstaande solliciteer-button of solliciteer via https://werkenbijomroepzeeland.recruitee.com/