Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Klantenservice, Callcenter, Receptie

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren

Geen ervaring/Starter


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Fitland

Bedafseweg 22

5406 TM Uden

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling personeelszaken

0413870210



www.fitland.nl

Vacaturenummer:

V202403060016

Solliciteer

Medewerker Frontoffice - Fitland Hotel Waterstate

Fitland - Westerschans, Goes

Einddatum: vrijdag 31 mei 2024

Full time / Part time
Locatie: Goes

 

Wat is Hotel Waterstate?
Op een prachtige locatie aan het water nabij het bruisende centrum van het Zeeuwse Goes wordt een bijzonder leisure-concept gerealiseerd. Fitland Hotel Waterstate is een uniek complex met 89 hotelkamers, 14 woonappartementen en een restaurant. De samenwerking met sportcentrum Fitland Goes en Vitae Wellnessresort Goes zorgen voor een ontspannen leisure beleving!

 

Wie ben jij?

Jij bent als Medewerker Frontoffice samen met je collega’s van de frontoffice een betrouwbaar aanspreekpunt en hét gezicht van Fitland Hotel Waterstate. Je luistert goed naar wat de gast van jou vraagt om hem zo goed mogelijk verder te helpen. Jij weet hoe je samen met je collega’s op een enthousiaste manier alle gasten in de watten kunt leggen, en:

  • Je bent van nature gastvrij en denkt mee met de gasten;
  • Je bent enthousiast en houdt van aanpakken met een oog voor detail;
  • Je bent representatief en hebt goede omgangsvormen;
  • Je bent communicatief erg sterk en hebt natuurlijk affiniteit met gastvrijheid;
  • Je bent punctueel en kunt goed organiseren, structureren en overzicht houden;
  • Je bent een teamspeler en een voorbeeld voor anderen;
  • Je hebt minimaal een MBO 3 niveau opleiding afgerond en beschikt inmiddels over enige operationele werkervaring (minimaal 1 jaar) in een vergelijkbare functie of bent op zoek naar een volgende stap in je carrière;
  • Je hebt ervaring met reserveringssystemen;
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal (in zowel woord als geschrift), elke andere taal is mooi meegenomen.

 

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat de gasten zich echt geholpen voelen. Als Medewerker Frontoffice ben je verantwoordelijk voor het afwikkelen van de reserveringen en een diversiteit aan serviceverleningen voor de gasten aan de frontoffice / receptie. Je ontvangt de gasten, verzorgt in- en uitchecken en geeft algemene (en toeristische) informatie aan gasten aan de frontoffice. Je verleent allerlei services tijdens het verblijf van de gast zoals; (digitaal) sleutelbeheer, wekdienst, doorgeven van berichten en de bagageafhandeling. Daarnaast bedien je de telefooncentrale en verricht eenduidige administratieve en secretariële werkzaamheden.

Met jouw kennis er ervaring til je het team naar een hoger niveau zodat elke gast het hotel verlaat met een glimlach en een ervaring om nooit te vergeten.

Met dit ruime aanbod aan werkzaamheden kunnen we altijd een match vinden met jouw passie en ambitie. Binnen onze organisatie is veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Waar krijg jij energie van? Hotel Waterstate groeit samen met jou verder als sterk merk, waar iedere medewerker met plezier aan bijdraagt.

 

Wat wij bieden:

Werken bij Fitland Hotel Waterstate betekent werken in een zeer sfeervolle en luxueuze omgeving met de leukste collega’s. Iedereen heeft hierbij dezelfde passie: ervoor zorgen dat iedere gast een perfect verblijf ervaart! Daarnaast zijn er voor jou volop doorgroeimogelijkheden. Om te beginnen bieden wij je:

  • Salaris conform Horeca cao;
  • Een contract voor van 0 tot 38 uur per week (op basis van jouw voorkeur en beschikbaarheid);
  • Zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. fors voordeel op hotelovernachtingen, wellnessbezoek en sport lidmaatschap;
  • Pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca & Catering (vanaf 18 jaar);
  • 25 vakantiedagen o.b.v. full time dienstverband en 8% vakantiegeld.

 

Kun jij jezelf helemaal vinden in bovenstaande beschrijving en heb je interesse in deze functie? Reageer dan via het sollicitatieformulier. 

 

Bekijk locatie