Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

MBO

VMBO

Overig


Branche:

Onderwijs

Overig


Functiesoort:

Docent - Voortgezet Onderwijs

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk

ZZP/Freelance/Interim

Vrijwilliger

Vakantiebaan

Overig


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Schouwen-Duiveland

Noord-Beveland



Contactgegevens

Adres:

StudiePro

Seissingel 100

4334 AC Middelburg

Nederland


Postadres:

Seissingel 100

4334 AC Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Ilse Strobos

0118226092



www.studiepro.nl

Vacaturenummer:

V202403140001

Solliciteer

Examentrainer

StudiePro

Einddatum: maandag 13 mei 2024

 

StudiePro biedt een regionale examentraining aan in Zeeland! De voorbereiding op het eindexamen is vaak lastig. Aan welke onderwerpen moet juist wel of geen aandacht besteed worden en hoe deel je je tijd goed in? In deze periode kunnen leerlingen alle hulp goed gebruiken!

StudiePro zoekt enthousiaste examentrainers die middelbare scholieren niet alleen voorbereiden op hun examens, maar hen ook inspireert om te excelleren! We zijn op zoek naar examentrainers voor alle vakken op zowel MAVO, HAVO als VWO niveau. Als examentrainer ben je niet alleen expert in jouw vakgebied, maar je begrijpt ook de examenvraagstellingen en vraagstukken en kunt dit overbrengen op leerlingen.

Bij onze examentrainingen werken de leerlingen uit een zelf ontwikkelde examenbundel: ‘ExamenKlaar’. Deze bundel bevat alle benodigde theorie en voorbeelden om leerlingen nog beter klaar te stomen voor hun school- en eindexamens. Als examentrainer ontvang jij je eigen bundel en wij bereiden jou vooraf voor op het geven van de training met ExamenKlaar.

 

Rooster:

Examentrainingen vinden plaats in de weekenden van 6 & 7 en 13 & 14 april en vanaf 22 april in de meivakantie. Bekijk het volledige rooster op https://studiepro.nl/examentraining/

 

Jouw verantwoordelijkheden:

Je geeft een effectieve examentrainingen voor (diverse) examenvakken. Hierbij inspireer jij de leerlingen om hun volledige potentieel te benutten. Je geeft zelfstandig de examentraining op onze locatie in Middelburg. Je draagt zorg voor deze locatie en zorgt dat alles voorbereid en weer netjes opgeruimd wordt na de training. Voorafgaand aan de examentrainingen bieden we jou vanuit StudiePro de juiste voorbereiding aan door middel van (online) trainingen rondom de methode ExamenKlaar.

 

De volgende kwaliteiten zijn een absolute pré;

  • Aantoonbaar MBO of HBO denk/werkniveau.
  • Je staat boven de lesstof van het door jou gekozen examenvak. Denk niet alleen aan de meest gekozen vakken, maar bijvoorbeeld ook aan Spaans of Latijn!
  • Je bent motiverend en weet de leerlingen aan te spreken door te differentiëren
  • Je bent zelfstandig. Je kunt na voorbereiding zelfstandig de trainingen uitvoeren

 

Reageren?

Denk jij dat je leerlingen kunt helpen met de voorbereiding voor hun examens? Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button of mail ons via personeelszaken@studiepro.nl t.a.v. Ilse Strobos 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.