Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Overig


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vakantiebaan


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Camping Zonneweelde

Baanstpoldersedijk 1

4504PS Nieuwvliet-Bad

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. M. Basting

+31 (0)117-371910



www.campingzonneweelde.nl

Vacaturenummer:

V202403190058

Solliciteer

Weekend- / Vakantiewerk

Camping Zonneweelde - Camping Zonneweelde

Einddatum: maandag 10 juni 2024

Stap binnen in ons moderne centrumgebouw en ontdek het Italiaans restaurant Piazza Nieuwvliet , de take away, de food market, receptie, food market (winkel) en de indoor speeltuin. Er zijn verschillende werkzaamheden mogelijk en als je een combi wil maken is dit ook mogelijk! In de weekenden en in de vakantieperiodes zijn er meer jongeren aanwezig, die ons enthousiaste team aanvullen.

Woon je niet in de buurt van Nieuwvliet? Of is vervoer lastig? Geen probleem! Wij kunnen voor accommodatie zorgen. Op de camping verblijf je dan in een chalet of stacaravan.

Ons aanbod:

We bieden een goed salaris en bovenop je salaris ontvang je ook jouw deel van de fooienpot. Je krijgt een leuke job in een jong bedrijf en team. Je gaat de tijd van je leven beleven en je maakt vrienden voor een langere tijd. Wij passen de werkzaamheden aan op jouw wensen. Jij geeft het aantal uren en voorkeur van de werkzaamheden aan en wij kijken samen met jou wat mogelijk is.  


In contact komen met ons?

Heb je zin gekregen om bij ons aan de slag te gaan? Of wil je praten over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar vacatures@campingzonneweelde.nl

Ontdek de vele mogelijkheden bij Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet!

Weer of geen weer, bij Piazza Nieuwvliet heten wij iedereen te allen tijde hartelijk welkom. Jong en oud, groot en klein, actief en rustig, privé en zakelijk; het is een fijne plek voor iedereen. Onze gasten genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes, verrukkelijke pizza’s uit een authentiek Italiaanse steenoven of één van de diverse andere Italiaanse gerechten. Een zakelijke lunch al dan niet in combinatie met onze vergaderzaal is ook mogelijk. En als kers op de taart zorgen de versgemalen koffie, de indoorspeeltuin en vooral de gastvrijheid ervoor dat Piazza als 'thuis' voelt. Zo is Piazza Nieuwvliet een stukje Italië aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust.

 

Bekijk locatie