Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

Flexibel



Contactgegevens

Adres:

Eilandzorg Schouwen Duiveland

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Postadres:

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. T. Wolse

0111745700



www.eilandzorg.com

Vacaturenummer:

V202403210025

Solliciteer

Mitt Hem: diverse oproep vacatures

Eilandzorg Schouwen Duiveland - Mitt Hem

Einddatum: vrijdag 31 mei 2024

Mitt Hem is een prachtig appartementencomplex gelegen in Zierikzee. De 30 appartementen zijn allemaal aangepast en voorzien van alle gemakken om comfortabel en veilig te wonen. Mitt Hem is ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan zorg en ondersteuning. De doelgroepen zijn somatiek en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) 

Mitt Hem biedt een kleinschalige, huiselijke omgeving waar persoonlijke aandacht en zorg centraal staan. Het doel is om de bewoners zo veel mogelijk de vrijheid en de zelfstandigheid te geven die ze gewend zijn; tegelijkertijd krijgen ze de zorg en ondersteuning die ze nodig hebben.

Naast persoonlijke zorg en ondersteuning, organiseren de medewerkers samen met vrijwilligers activiteiten in de gemeenschappelijke ruimte, zodat bewoners een zinvolle dagbesteding hebben en kunnen genieten van gezelschap en gezelligheid. Denk hierbij aan gezelschapspellen en muziek. Gewoon, en heel persoonlijk.

 

Voor de versterking van het team is er momenteel een vacature voor een Verzorgende IG / Begeleider, helpende plus, verpleegkundige. Wij bieden je een uitdagende baan in een kleinschalige, warme, professionele werkomgeving. Iets voor jou?

 

Verdere kenmerken:

  • je bent in het bezit is van een diploma verzorgende ig , een spw4 diploma; (bevoegd en bekwaam), helpende plus of verpleegkundige mbo of in het derde jaar van de mbo4 of mbo3 zorg zitten.
  • je hebt empathisch vermogen met de doelgroepen
  • ervaring met verschillende doelgroepen is een pré
  • je kunt zorg draaien voor de zorgleefplannen en hieraan uitvoering geven
  • je kunt methodisch werken
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • je bent in het bezit van een geldig bhv-diploma of bent bereid een tweedaagse cursus hiervoor te volgen
  • een geldige VOG dient overlegd te worden. Hierbij kunnen wij je assisteren (digitale aanvraag)

Eilandzorg biedt jou:

Een heel leuke, afwisselende baan. Elke dag is anders! Je werkt nauw samen in het team en met onze cliënten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ook is er volop ruimte om je te ontplooien. De invulling qua uren is in overleg nader te bepalen . We gaan daarover graag met jou in gesprek. We werken volgens de CAO VVT. Verzorgende ig / begeleider valt in functieschaal 35, helpende plus in FWG 25 en verpleegkundige niveau 4 in FWG 45. Inschaling is afhankelijk van jouw ervaring. Naast een vakantietoeslag kan je bij Eilandzorg rekenen op een eindejaarsuitkering.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze leuke baan? Neem dan contact op met Elzemieke van Hunnik Zij is manager van het team. Voor meer informatie over deze baan kan je bellen met 0111-745700. E-mailen kan natuurlijk ook. Stuur dan een berichtje naar info@eilandzorg.com. Liever eerst sfeerproeven voor je solliciteert? Loop gerust een dienst met ons mee!

Direct solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitatie@eilandzorg.com. 

Graag tot ziens. Het team ontvangt je met open armen! Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Jouw privacy: door te solliciteren geef je Eilandzorg toestemming je gegevens te gebruiken voor de sollicitatieprocedure. Als we niet tot een overeenkomst komen, verwijderen we je gegevens binnen een maand uit onze systemen, tenzij anders overeengekomen.

 

Bekijk locatie