Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Productie

Voedingsmiddelen, FMCG


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

COROOS Conserven B.V.

Middenweg 1

4421 JG Kapelle

Nederland


Postadres:

Postbus 61

4420 AC Kapelle

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Karlijn Meerman

0113-333000



www.coroos.nl

Vacaturenummer:

V202403210049

Solliciteer

SENIOR PRODUCT MANAGER

COROOS Conserven B.V. - Middenweg 1, 4421 JG Kapelle

Einddatum: maandag 20 mei 2024

COROOS is een leidende speler in plantaardig houdbare voeding in de Europese markt. COROOS heeft ambitieuze doelstellingen om plantaardige voeding te laten groeien met een nieuwe consument- en markt gedreven aanpak. Dit op zowel op Private Label als op het Merk Servero. We zoeken een Senior Product Manager die als echte merkdenker en all round business FMCG marketeer het verschil gaat maken in onze organisatie.

COROOS is een Nederlands familiebedrijf sinds 1957 met als missie: Bijdragen bij aan de gezondheid van mensen met gemakkelijke, smaakvolle en bereikbare plantaardige voeding, gemaakt met respect voor onze planeet.” Wij verwerken dagelijks verse groenten, fruit en peulvruchten tot gezonde, plantaardige, lekkere en houdbare voeding. Deze wordt voornamelijk verkocht onder de labels  an de bekende supermarkten in Europa en onder het eigen merk Servero in Nederland.


De afdeling
De nieuwe afdeling Marketing is recent opgezet om het consument- en marktgericht werken te stimuleren. De afdeling omvat Productmanagement, Innovatie, Category management, Trade marketing, E-com en Verpakkingsmanagement en wordt geleid door de Sr. Marketing Manager. Samen met o.a. Sales en Customer Service valt deze onder de directe verantwoording van de CCO. Product management is georganiseerd in 4 categorieën: Fruit, Groenten, Peulvruchten en New Business.


De functie
Als Senior product manager (SPM) ben je verantwoordelijk voor de Categorie mbt omzet, winst en innovatie over meerdere landen en kanalen. De categorie bestaat nu voornamelijk uit Knijpfruitzakjes en Appelmoes voor zowel PL als het Merk Servero. Als SPM is het doel om te innoveren, de Categorie te vergroten en de winstgevendheid te optimaliseren.
De SPM zoekt consument- en klantinzichten, kent de markt en klanten, signaleert kansen en weet deze door te vertalen naar een gebalanceerd strategisch portfolio plan voor PL klanten en merk. Hieruit volgt een Business plan en acties o.a. product verbeteringen, NPD en introductieplannen. Als SPM weet je deze overtuigend aan Sales en klanten te presenteren. Afhankelijk van het merk is de SPM Fruit ook betrokken of leidend bij het ontwikkelen, implementeren en evalueren van activatie. Uiteraard doet de SPM dit alles met anderen in multidisciplinaire teams waar deze als spin in het web coördineert en leidt.
De SPM Fruit rapporteert aan de Sr. Marketing Manager en is (mede)verantwoordelijk voor het coördineren en verbeteren van de werkzaamheden m.b.t. productmanagement.


Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding in commerciële richting;
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en liefst Franse en/of Duitse taal in woord en geschrift;
  • 5 jaar ervaring in FMCG merk is een vereiste en bij voorkeur ook private label;
  • Je bent een teamspeler die houdt van een dynamische werkomgeving;
  • Je hebt conceptueel een analytisch denkvermogen;
  • Je bent markt- en klachtgericht en goed in het onderhouden van netwerken;
  • Je bent stressbestendig en zelfstandig.


Wat bieden wij?

  • Een dynamische en uitdagende werkomgeving bij een bedrijf dat continu in ontwikkeling is;
  • Een marktconform salaris volgens CAO voor de groente- en fruit verwerkende industrie;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • 25 vakantiedagen en 9,5 ADV- dagen.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie