Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Projectmanagement

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marjola van Heybeek

0113 - 238 277



werkenbij.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202403260014

Solliciteer

Coördinator risicomanagement

ZLM Verzekeringen - Cereshof 2 Goes

Einddatum: maandag 13 mei 2024

Als verzekeraar beoordelen en accepteren we risico’s. ZLM heeft als organisatie ook zelf te maken met risico’s die invloed kunnen hebben op onze bedrijfsvoering of continuïteit. Risicomanagement is bij ons een continu proces. Kom jij ons team versterken als coördinator risicomanagement?

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega’s werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Dat zien we ook terug in de hoge cijfers die medewerkers geven in tevredenheidsonderzoeken.

Wat maakt je functie als coördinator risicomanagement zo uniek
Als coördinator risicomanagement adviseer en ondersteun je de afdelingen en teams bij het identificeren van risico’s, het opstellen van beheersmaatregelen en het uitvoeren van testwerkzaamheden. Hierbij richt je je met name op het operationeel risicomanagement. Je weet dat een goede risicomanagementcyclus alleen niet genoeg is. Ook de bewustwording van je collega’s en ze bekendmaken met het proces is hierbij belangrijk. We hebben daarnaast een stuurgroep risicomanagement waarvan je onderdeel uitmaakt. Je zorgt ervoor dat risicomanagement op alle afdelingen wordt geïmplementeerd. We maken voor risicomanagement gebruik van de tool Cerrix. Als coördinator zorg je ook voor de inrichting en het onderhoud van deze applicatie. We hebben een gezamenlijk doel voor ogen. We zijn een betrouwbare verzekeraar die gaat voor maximale klant- en medewerkerstevredenheid.

Waar kom je te werken
Onze afdeling Kwaliteit & Risicobeheer bestaat uit 12 medewerkers. We werken veel samen, maar hebben daarnaast allemaal ons eigen aandachtsgebied. Denk naast risicomanagement aan datakwaliteit, juridische zaken en privacy. Je komt terecht in een omgeving die steeds in beweging is. Je werkt samen met de risicomanagers in de tweede lijn en de security officer. Zo is er altijd ruimte om te sparren. Daarnaast zijn er procesondersteuners die je helpen bij de uitvoering van het risicomanagementproces. Door je werkzaamheden heb je veel contact met collega’s van andere afdelingen. Je zult zien dat je de organisatie snel leert kennen. Bij ZLM zijn de lijnen kort. Er zit veel kennis binnen de organisatie, die we graag met je delen. Je zult ervaren dat er een informele werksfeer is, waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ook in het volgen van een opleiding of training is er veel mogelijk en stimuleren wij dit. Daarnaast staat je leidinggevende altijd voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. We zijn op zoek naar een collega die fulltime komt werken (38 – 40 uur), maar een dienstverband van 32 of 36 uur is ook bespreekbaar.

Hoe maak je het verschil
Je hebt al enige ervaring in het vakgebied. Je beschikt over een hbo-diploma en hebt een opleiding gevolgd die goed aansluit bij deze functie. Je loopt gemakkelijk bij andere teams binnen en houdt rekening met verschillende belangen in de organisatie. Goede communicatieve vaardigheden zijn in deze functie belangrijk. Zo neem je collega’s mee in het belang van risicomanagement. Analytische vaardigheden en samenwerken zijn in deze functie ook onmisbaar. Daarmee doorgrond je complexe risico’s en uitdagingen. Als professional ben je in staat om jouw inzichten en aanbevelingen duidelijk over te brengen aan verschillende belanghebbenden, zowel intern als extern. Je ziet jezelf als iemand die denkt in oplossingen en bent klantgericht. We horen graag je voorstellen voor verbetering in de processen en werkwijzen. We staan hier als organisatie zeker voor open. In deze rol krijg je bij ZLM de mogelijkheid om écht het verschil te maken.

Wat wij jou graag bieden

  • Je salaris wordt gebaseerd op wat je meebrengt aan kennis en ervaring. Met een maximum van € 77.852,69 bruto per jaar (schaal 5) voor een 38-urige werkweek. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en een 13e maand. 
  • Hier komt nog een eindejaarsuitkering bovenop. Deze kan iets variëren in hoogte, maar je mag er elk jaar op rekenen.
  • Daarnaast hebben we als extra een hele gunstige pensioenregeling, waarvoor je slechts 2,5% pensioenpremie betaalt. Dit maakt dat we je een goed netto salaris bieden.
  • Bij ZLM doen we het samen, we kennen geen individuele beloningen.
  • ZLM kent een prettige en informele werksfeer. We staan altijd voor elkaar en onze klanten klaar.
  • Er is veel persoonlijk contact, met een open en transparante bedrijfscultuur.
  • We zorgen voor een goede werk-privé balans. We hebben gunstige verlofregelingen en werktijden. We werken niet met targets en overwerken komt niet vaak voor.
  • Aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel mogelijkheden voor het volgen van trainingen en/of opleidingen. We kennen een aantrekkelijke studieregeling en hebben onze eigen ZLM Academie.
  • Coaching en nieuwe ervaring opdoen stimuleren we, zodat je je blijft ontwikkelen als vakspecialist, maar ook op persoonlijk vlak.
  • Een organisatie die je een warm welkom geeft. Er is een fijn inwerktraject voor nieuwe collega’s, waarbij er veel ruimte is voor begeleiding en het werk eigen maken. Er wordt een goede basis gelegd en in korte tijd leer je veel collega’s kennen.
  • Natuurlijk krijg je korting op je verzekeringen.
  • Kijk voor alle voordelen en een verdere indruk op onze website.


Spreekt het jou aan?

Reageer dan meteen! Upload je motivatie met cv via de sollicitatiebutton. We kijken uit naar je sollicitatie en om met jou in gesprek te gaan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Caroline van de Lagemaat, Afdelingshoofd Kwaliteit & Risicobeheer. Haar telefoonnummer is 06 – 82 478 427.

Bekijk locatie