Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

MBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Consultancy, Advies


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & Sint Philipsland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Overbeeke

Oudelandsestraat 9

4691 BJ Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Remi van Oosten

(088) 730 77 00



www.overbeeke.nl

Vacaturenummer:

V202403290019

Solliciteer

Adviseur zakelijk verzekeren

Overbeeke

Einddatum: zaterdag 22 juni 2024

 

Persoonlijk contact en werken in een leuk team

Een ondernemer heeft behoefte aan actieve begeleiding bij het inschatten van zijn risico’s. Dat is precies de rol die Overbeeke wil vervullen. Uiteraard maken we gebruik van digitale mogelijkheden die ons daarbij helpen, maar de basis blijft altijd een goed gesprek en het ophalen van informatie op locatie bij de klant. Hier hechten wij veel waarde aan en daarbij stellen we het klantbelang altijd voorop. Dat maakt dat onze dienstverlening heel persoonlijk is.

Onze werknemers hebben veel vrijheid in hun werk en dat komt de sfeer en de gedrevenheid van iedereen ten goede. We streven daarbij naar een cultuur waar iedereen zijn of haar ideeën kan ventileren om ons elke dag weer een beetje beter te maken.

Werkgeluk en vitaliteit zijn daar in onze beleving essentieel bij. Zo hebben wij bijvoorbeeld fruit op het werk en wordt bewegen beloond.  

Wat maakt je functie als Adviseur Zakelijk verzekeren zo uniek?

Je bedient relaties door op te treden als sparringpartner, trekt nieuwe relaties aan en levert een zinvolle bijdrage aan de verdere uitbouw van ons bedrijf. Verder geef je zelfstandig advies op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen. Daarnaast informeer je de klant ook over zakelijke betaalrekeningen van RegioBank en financieringsmogelijkheden. Verder is het belangrijk dat je relaties ook enthousiast maakt over onze andere dienstverlening.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau
  • Vakdiploma’s zoals WFT-basis, WFT-schadeverzekeringen en WFT-inkomen
  • Communicatief vaardig, commercieel, stressbestendig, accuraat, dienstverlenend en servicegericht ingesteld
  • Actieve vertegenwoordiging van onze organisatie in lokale netwerken
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Rijbewijs B
  • Minimaal 32 uur inzetbaar

Waar kom je te werken?

Overbeeke BV is een financiële dienstverlener met drie vestigingen in de gemeente Tholen en West-Brabant. Wij adviseren klanten in verzekeringen, bankzaken (RegioBank), hypotheken en pensioenen. Binnen Overbeeke werken wij met een gedreven en ambitieus team wat bestaat uit 24 medewerkers.

Onze missie

Overbeeke geeft eerlijk en persoonlijk advies op de manier die bij onze klanten past. Digitaal, op één van onze kantoren in de buurt of bij de ondernemer op de zaak. Wij zijn oprecht betrokken en behulpzaam en verdienen daarmee al jarenlang onze rol als stabiele en betrouwbare gesprekspartner.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een uitdagende functie bij een energiek en dynamisch bedrijf waar je werkt met een enthousiast team van collega’s. De beloning is marktconform en staat in verhouding tot de zwaarte van de functie en ervaring. Daarnaast wordt er een auto, laptop en telefoon ter beschikking gesteld.

Heb je interesse en herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Stuur dan je sollicitatie samen met je CV per mail naar remi@overbeeke.nl.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Remi van Oosten, telefoonnummer 088 – 730 77 30.