Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202404050017

Solliciteer

Wijkverpleegkundige

SVRZ - ZorgThuis Tholen

Einddatum: dinsdag 14 mei 2024

Voor ZorgThuis Tholen is er een vacature wijkverpleegkundige. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd voor 16 uur per week.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als wijkverpleegkundige ben je gericht op zowel de zorg als de bijbehorende zorgcoördinatie. Je ondersteunt en coacht hierbij de collega’s. Daarnaast ben je van maandag tot en met vrijdag inzetbaar voor dagdiensten. Sporadisch kan er een beroep op je worden gedaan om tijdens avonduren, in de weekenden of feestdagen te werken. Je bent dan ook flexibel inzetbaar. De werkdagen worden afgestemd met je collega’s. Deels werk je in de zorg, om het contact met de cliënten te behouden en om zo nodig bij te kunnen springen. Daarnaast ben je organisatie breed actief in werkgroepen, zoals innovatie en zorgtechnologie.

Er wordt thuiszorg verleent bij cliënten, voornamelijk in de wijk en rond de woonzorgcentra van SVRZ. Dit vraagt om afstemming tussen de verschillende netwerken van de cliënt. Je adviseert cliënten en familie met betrekking tot (zelf)management, je geeft instructie en waar nodig voorlichting. De nadruk ligt op het stimuleren van de zelfredzaamheid en het behoud van de eigen regie. Je beschikt dan ook over inlevingsvermogen en goede contactuele eigenschappen, zoals goed kunnen luisteren en doorvragen. Verder houd je intake-/advies gesprekken, beheer je de indicaties en draag je zorg voor het opstellen, coördineren en evalueren van het zorgplan. Deze stel je op in samenwerking met de cliënt en zijn/haar sociale netwerk. Hierbij maak je gebruik van het netwerk in de regio, zoals huisartsen en transferverpleegkundigen. Je hebt dan ook kennis van het gehele netwerk.


GEVRAAGD

  • HBO-V diploma met geldende BIG registratie
  • Certificaat vakbekwaam indiceren of bereid deze te behalen
  • Eigen vervoer

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 4.370,94 op fulltime basis (FWG 50)
  • Een zelfstandige functie
  • Veel ruimte voor eigen initiatief
  • Contract voor onbepaalde tijd

Bekijk locatie