Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Functiesoort:

Techniek


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202404050055

Solliciteer

Voorman Mechanisch Onderhoud

Maintec BV - Terneuzen

Einddatum: zondag 05 mei 2024

Bedrijfsomschrijving

Bij dit bedrijf in Terneuzen, een van de grootste familiebedrijven met 90 jaar ervaring, staat persoonlijke groei en professionele ontwikkeling centraal. Met meer dan 2.000 medewerkers, waarvan duizend nationaal en internationaal actief, richt het bedrijf zich op toonaangevende klanten in de industrie. De focus op innovatie en duurzaamheid biedt een uitdagende omgeving waarbij medewerkers een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de toekomst.

Functieomschrijving

Als Medior Voorman Mechanisch Onderhoud, in de regio Terneuzen, speel je een cruciale rol in het coördineren en aansturen van mechanische werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en continuïteit binnen het onderhoudsproces. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het aansturen van een team van vakmensen en het verdelen van taken, waarbij je aandacht hebt voor veiligheid en kwaliteit.
  • Planning, voorbereiding en uitvoering van mechanische onderhoudsprojecten, rekening houdend met klantwensen en geldende procedures.
  • Oplossen van knelpunten tijdens projectuitvoering om een soepele voortgang te waarborgen.
  • Bijhouden van nauwkeurige administratie en rapporteren van afwijkingen voor transparante projectvoortgang.
  • Communicatie met klantteams om materiaal- en middeleninzet af te stemmen en klanttevredenheid te garanderen.

Functie-eisen

Als Medior Voorman Mechanisch Onderhoud verwachten wij dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt als voorman binnen de industrie. Daarnaast dien je te beschikken over een flexibele instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen met oog voor detail. Een teamgerichte instelling en het vermogen om anderen te motiveren en te coachen zijn essentieel. Verder is het belangrijk dat je uitstekende aandacht hebt voor veiligheid en veilig werken. Het bezit van een Rijbewijs B is vereist.


Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als Medior Voorman Mechanisch Onderhoud? Solliciteer dan vandaag nog! We kijken ernaar uit om jou binnen één werkdag te contacteren voor een kennismakingsgesprek, waarin we onder het genot van een kop koffie graag meer over jou te weten komen.

Arbeidsvoorwaarden

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt al enige ervaring opgedaan in je vakgebied en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden. Jij hebt bij ons de mogelijkheid om zowel op professioneel gebied als persoonlijk gebied te groeien, want jouw professionele ontwikkeling staat centraal. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Verder is het volgende aan de orde in jou functie als Medior Voorman Mechanisch Onderhoud in de regio Terneuzen:

  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 3.800 en € 4.800 bruto per maand;
  • Je hebt baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer (indien van toepassing);
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Je hebt doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en de mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke opleidingen en cursussen vanuit Maintec of via de opdrachtgever

Bekijk locatie