Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Agri, Landbouw, Visserij

Voedingsmiddelen, FMCG


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Delta Mossel

Korringaweg 59

4401 NV Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

C. van de Plasse

0113573330



www.deltamossel.com/

Vacaturenummer:

V202404080038

Solliciteer

Assistent bedrijfsleider

Delta Mossel - Yerseke

Einddatum: donderdag 09 mei 2024

Delta Mossel B.V. staat voor een warm familiebedrijf waarin kansen en mogelijkheden voor iedereen liggen. Een groeiende onderneming waar elke dag met passie en op een ambachtelijke manier wordt gewerkt. Wij zijn een klein team waar de communicatielijnen kort zijn. Naast mosselen en oesters heeft Delta Mossel een breed assortiment in schaal- en schelpdieren, kreeften en zee-groenten. Al onze producten zijn dagvers.

 

Voor de functie van assistent bedrijfsleider zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die er samen met ons team voor gaat zorgen dat alle bestellingen correct en op tijd klaar staan om vervoerd te worden naar onze klanten in binnen- en buitenland. Je gaat je onder andere bezig houden met logistiek, kwaliteit en inkoop. Het betreft dus een uitdagende en veelzijdige fulltime functie met een afwisselend takenpakket en doorgroeimogelijkheden.

 

Heb jij talent voor organiseren en plannen? Kun jij het overzicht bewaren en lijkt het je leuk om er samen met het team voor te zorgen dat de bestellingen tijdig en met de juiste kwaliteit de fabriek verlaten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Interesse?

Bekijk de vacature op https://www.deltamossel.com/vacatures of mail direct je CV met motivatie naar evelien@deltamossel.com. Je kunt ook gebruik maken van onderstaande solliciteer-button.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie