Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn



Contactgegevens

Bezoekadres:

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Wielingenlaan 2

4535 PA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment ZorgSaam

0115-688298



www.zorgsaam.org

Vacaturenummer:

V202404080087

Solliciteer

WMO huishoudelijke hulp Thuizorg Terneuzen

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen - Wielingenlaan 2 4535PA Terneuzen

Einddatum: woensdag 08 mei 2024

Zorg jij ervoor dat alles er spik en span uitziet bij de cliënten? En kan jij jezelf makkelijk aanpassen aan verschillende doelgroepen?  

ZorgSaam Thuiszorg zoekt een nieuwe collega’s als:
Huishoudelijk medewerker thuiszorg  
(WMO Team Terneuzen Midden, 12-14 uur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Na een warme begroeting bij jouw cliënt, overleg je samen welke huishoudelijke taken er vandaag allemaal op de planning staan. Wellicht weet je van tevoren al bij deze cliënt, welke taken standaard gedaan moeten worden én welke er eens in de zoveel tijd bijkomen. Je houdt ervan dat jouw werkzaamheden divers en afwisselend zijn. Het fijne aan dit werk is dat geen dag hetzelfde is. Het geeft je voldoening om na je werk een tevreden cliënt achter te laten in een schoon huis. Ook houden veel cliënten van een babbeltje waardoor je naast de huishoudelijke taken, ook erg sociaal bezig bent. Het gaat om cliënten regio Terneuzen.

Jouw collega Samantha vertelt
“Mijn naam is Samantha en ik zit sinds februari 2021 in dienst bij ZorgSaam als huishoudelijk medewerker.  Ik vind het werk heel leuk om te doen omdat de mensen zo ontzettend dankbaar zijn als ik ben geweest. Ik ben iemand die graag mensen helpt en om dan op deze manier de mensen te kunnen helpen zodat ze langer in hun eigen huis kunnen blijven vind ik dankbaar werk. Mensen kunnen helpen met de dingen die ze (bijna) niet meer kunnen in het huishouden geeft een fijn en goed gevoel. De taken die ik heb bij de mensen thuis is allemaal op huishoudelijk gebied zoals: badkamer en toilet schoonmaken. Keuken schoonmaken. Woonkamer stoffen. Slaapkamers stoffen. Vloeren stofzuigen en dweilen. Maar ook bedden verschonen, ramen zemen, deuren afnemen, bovenop en onder de kasten, trap mee schoonmaken en om de zoveel tijd eens even even keukenkastje aan de binnenkant, spinnenwebben weghalen. En natuurlijk ook de was strijken en opvouwen.  En met deze simpele taken kunnen wij mensen helpen en blij maken.”

Jouw kennis en kunde 

  • Het is een pré als je ervaring hebt in de schoonmaakbranche én kennis van schoonmaak en onderhoudsvoorschriften;
  • De Nederlandse taal beheers je goed, zowel in woord en geschrift;
  • Een oplettende en dienstverlenende instelling waarbij je gastvrij en hulpvaardig bent;
  • Eigen vervoer is een must gezien de cliënten woonachtig zijn in regio Terneuzen.


Wat krijg je van ons? 

  • Een dienstverband in overleg én uren in overleg;
  • Het salaris ligt minimaal €1.916,52 en €2.381,30 Inschaling volgens CAO VVT schaal Hulp in Huishouden;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden en ook eventuele tolkosten én reiskosten;
  • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling o.a. via Goodhabitz waarmee jij op elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen;
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarde waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of contributiegelden.


Direct contact met een collega? 

Wil je meer weten over de functie? Twijfel niet en neem contact op met Adri de Ruijsscher via 06-10561934 of via a.deruijsscher@zzv.nl

Snel starten? 
Solliciteren kan door op de button hieronder te klikken. Jouw collega’s staan te popelen om jou te ontmoeten. De koffie/thee staat klaar!

Bekijk locatie