Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Functiesoort:

Techniek


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202404080089

Solliciteer

Werkvoorbereider E&I

Maintec BV - Hoek

Einddatum: woensdag 08 mei 2024

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever heeft een modern kantoor in Hoek, Zeeuws-Vlaanderen en richt zich voornamelijk op het optimaliseren van industriële processen en het beheer van technische installaties. Als Werkvoorbereider E&I uiteraard de focus op de elektrotechnische- en instrumentatiewerkzaamheden. De industrie is sterk afhankelijk van de laatste technologische innovaties. Door als bedrijf mee te ontwikkelen is het in staat een juist dienstenpakket aan te bieden aan de klant: van A tot Z. Dus van ontwerp tot inbedrijfstelling en van installatie tot aan onderhoud van de installaties. Een hecht team met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Het kantoor is makkelijk bereikbaar vanuit de Westerscheldetunnel en de locatie stelt ook in staat makkelijk de opdrachtgevers te bezoeken.

Functieomschrijving

Als senior Werkvoorbereider E&I kom je terecht op het kantoor in Hoek. Jouw hoofdtaak: overzicht creëren en de benodigde zaken regelen voor jouw team op industriële locaties. Met name voor geregelde systemen in het hart van (petro)chemische fabrieken. Binnen deze functie ga je aan de slag voor grote internationale opdrachtgevers in de Zeeuwse regio. Zowel project- als onderhoudslocaties. Vanuit jouw coördinerende rol breng je het projectteam op de hoogte van de juiste informatie en bijbehorende documentatie. Onder te verdelen in TRA's, opstellen van offertes en het uitwerken van werkvergunningen, werkpakketten en werkinstructies. Hierin ligt voornamelijk de focus op het uitwerken van de werkpaketten. Je maakt planningen welke verwerkt worden in SAP. Ook zit je met de opdrachtgevers samen om de opdrachtdocumenten door te nemen of voor het opnemen van werk. Hierin krijg je voldoende ruimte en vrijheid om jouw werk in te regelen. Zonder werkvoorbereiding geen werkzaamheden!

Functie-eisen

Als senior Werkvoorbereider E&I heb je ervaring met elektrotechnische- en instrumentatiewerkzaamheden. Dit komt voort uit jouw ruime werkervaring in een soortgelijke rol of een afgeronde MBO-opleiding in de richting van elektro- of energietechniek. Voor jouw functie is een rijbewijs B ook handig om de opdrachtgevers of collega's te kunnen bezoeken. Wat nog belangrijker is, zijn de competenties en persoonlijke match:

  • Sterk organiserend vermogen in een hectische of dynamische werkomgeving;
  • Aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Kennis van calculaties en materialen;
  • Trots op jouw technische expertise
  • Effectieve communicatie en luistervaardigheden


Arbeidsvoorwaarden

Als senior Werkvoorbereider E&I beschik jij op dit moment misschien wel over een baan? Wij snappen dat het best een flinke stap is om van baan te switchen. Wij hopen je met de volgende voorwaarden te kunnen overtuigen:

  • Stabiliteit en zekerheid bij een werkgever die investeert in zijn medewerkers;
  • Een aantrekkelijk salaris van €3800 tot €4400 bruto/maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Een stimulerende en informele werksfeer die uitdaagt initiatief te nemen;
  • Een pensioenregeling via StiPP Pensioenfonds Plus;
  • Voortdurende afwisseling en uitdaging in je werk, ook door wisselende technieken;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen om te ontspannen en op te laden;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden via CAO Metaal & Techniek (installatiebedrijf);
  • Vrijheid en zelfstandigheid om jouw taken uit te voeren op een manier die bij jou past;
  • Opleidingsmogelijkheden om vaardigheden en kennis voortdurend te verbeteren en ontwikkelen;

Bekijk locatie