Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€3334 - €6665



Contactgegevens

Adres:

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Oude Vaart 1

4537 CD Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 375

4530 AJ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

HRM Afdeling

0115-612155



www.vozeeuwsvlaanderen.nl

Vacaturenummer:

V202404090016

Solliciteer

Teamleider onderbouw

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen - Nieuwstraat 50 Oostburg

Einddatum: donderdag 09 mei 2024

 

Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen staat voor goed, eigentijds en regionaal geworteld onderwijs, waar alle leerlingen zich welkom voelen en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Onze doelstelling is het waarborgen van breed en kwalitatief hoogwaardig onderwijs dicht bij huis voor elke leerling. VO Zeeuws-Vlaanderen is het bestuur van het Lodewijk College in Terneuzen, de Praktijkschool Hulst, het Reynaertcollege in Hulst en het Zwin College in Oostburg.

Voor het Zwin College in Oostburg zijn wij op zoek naar een:
 

Teamleider onderbouw
0,8 fte

De Functie:
Het Zwin College is een brede VO school met circa 750 leerlingen. De kleinschaligheid van de school brengt een fijne en persoonlijke werksfeer met zich mee. Iedereen kent elkaar én de leerlingen. Daarnaast brengt het ook volop uitdagingen met zich mee.  De laatste jaren is er al heel veel werk verzet en aan jou de taak om deze lijn – samen met je collega’s - verder door te trekken.

Taken en verantwoordelijkheden:
Als teamleider heb je een divers taken pakket. Je bent hét aanspreekpunt voor je afdeling en vertegenwoordigd de afdeling binnen de school. Je taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt:

  • Je geeft leiding aan de docenten binnen jouw team, ondersteunt hen en helpt hen zichzelf (door) te ontwikkelen;
  • Je bent lid van het operationele managementteam en je adviseert de directie over o.a. vernieuwing van het onderwijsbeleid;
  • Je vertaalt de centrale beleidsplanning naar een meerjarig onderwijsprogramma binnen jouw afdeling en je draagt zorg voor de uitvoering hiervan;
  • Je bent verantwoordelijk voor het beleid rondom leerlingenzorg en de uitvoering hiervan binnen jouw afdeling. Hierbij kun je denken aan schoolaanwezigheid, versterkt mentoraat, remediale hulp, decanaat, in- door- en uitstroom van leerlingen. In geval van bijzonderheden ga je zelf ook in gesprek met ouders;
  • Je draagt zorg voor de totstandkoming van vakwerkplannen en programma’s van toetsing en stemt deze af met de directie van de school;
  • Je bent betrokken bij de werving en selectie van personeel en je bewaakt en bevordert de identiteit/cultuur van de school.
  • De baanomvang kan uitgebreid worden met lesgevende taken.

 

Kennis en vaardigheden:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren leidinggevende die het team weet te binden, te inspireren en te motiveren. Verder:

  • Beschik je over een prettige persoonlijkheid waarmee je een open aanspreekcultuur een fijne en veilige werkomgeving creëert;
  • Heb je minimaal 10 jaar werkervaring. Ervaring binnen het onderwijs is een grote pré.
  • Heb je affiniteit met groepen jongeren in de middelbare school leeftijd. Hiermee kun je je team het beste helpen de uitdagende situaties waar zij mee te maken kunnen krijgen;
  • Beschik je over minimaal HBO werk en denk niveau.

 

Arbeidsvoorwaarden:

  • Je ontvangt een salaris conform CAO VO, schaal 12 van minimaal € 3.334,- bruto en maximaal € 6.665,- bruto bij een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.  
  • Verder ontvang je 8% vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een oktober uitkering van bruto € 302,50 euro op fulltime basis.
  • Vanaf 8 km enkele reis ontvang je reiskosten á € 0,17 per km en – indien van toepassing - een tunnelkosten vergoeding. Daarnaast kun je gebruik maken van het fietsplan en heb je naast alle vakanties recht op 90 uur (op fulltime basis) voor de inzet van werkdrukvermindering.
  • Collectiviteitskorting op de aanvullende pakketten van je  zorgverzekering. Daarnaast kun je gebruik maken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis en zijn er opleidingsmogelijkheden.
  • Tot slot krijg je een telefoonvergoeding en laptop ter beschikking.

 

Interesse?
We leren je graag kennen! Nog vragen over het team of de afdeling? Michelle Roose -algemeen directeur van het Zwin College - staat je graag te woord Ze is bereikbaar via het telefoonnummer 0117-454 555. Is je interesse gewekt? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via deze button! De vacature sluit op 5 mei 2024.

VO Zeeuws- Vlaanderen doet zelf de werving en selectie van kandidaten, dus acquisitie is niet nodig.

Bekijk locatie