Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company - De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company - De Pooter

088-1348300



www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202404090108

Solliciteer

Operations Leader

Wiertz Company - De Pooter - 4455SX, Nieuwdorp

Einddatum: zaterdag 08 juni 2024

Ben jij klaar voor een uitdagende en afwisselende baan als Operations Leader? Als jij een echte people manager bent met sterke organisatorische vaardigheden en een passie voor operationele processen, dan is dit dé kans voor jou!

Wat ga je doen?
Als Operations Leader bij Indaver Separation Technologies is geen dag hetzelfde. Jij bent de spil van de afdeling operations en geeft dagelijks leiding aan een team van operators en commissioning intendents die onsite bij klanten zitten (30 fte). Jouw verantwoordelijkheden omvatten het operationeel coördineren van de afdeling, regelmatig bezoeken van projecten in binnen- en buitenland en nauw overleg met verschillende afdelingen en klanten. Je zorgt voor analyses, rapportages en implementeert verbeteringen op operationeel gebied. Je rapporteert aan de Operations Manager.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als Operations Leader is jouw grootste uitdaging om met jouw leiderschapscapaciteiten een positieve en motiverende werkomgeving te creëren voor jouw team. De operators zitten niet allemaal op één locatie, het jouw taak om alles bij elkaar te houden en zelf initiatief te nemen om langs te gaan bij klanten en hierin prioriteiten te stellen. Een goede communicatie met de klanten is hierbij ook van groot belang. Daarnaast kun jij uitstekend omgaan met strakke deadlines, planning en kosten, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. Je bent analytisch sterk, pakt zaken zelfstandig op en bent flexibel in het omgaan met veranderingen.

Wat kun jij?
  • Hbo werk- en denkniveau
  • Je bent organisatorisch sterk en hebt kennis van operationele processen
  • Je hebt ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in een productieomgeving en/of je bent een echte people manager
  • Je spreekt en schrijft nauwkeurig Nederlands en beheerst het Engels goed
  • Je hebt kennis van MS-Officepakketten en ervaring in het werken met ERP-systemen

Wat krijg je?
  • Een goed salaris.
  • Een boeiende en veelzijdige leidinggevende baan met verantwoordelijkheid en volop afwisseling.
  • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continue te blijven ontwikkelen.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Een leaseauto.

Je komt te werken bij onze opdrachtgever Indaver Separation Technologies in het kantoor te 's-Gravenpolder. Onze opdrachtgever ontzorgt industriële klanten en overheden in het ontwateren en scheiden van slib. Ze hebben een informele en positieve werksfeer waarin open communicatie centraal staat. Iedereen binnen het team neemt zijn/haar verantwoordelijkheid en werkt samen aan het realiseren van de doelen.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Solliciteer nu en maak het verschil als Operations Leader bij Indaver Separation Technologies! Wij kijken uit naar jouw enthousiaste reactie!

Bekijk locatie