Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company - De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company - De Pooter

088-1348300



www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202404090114

Solliciteer

Servicecoördinator

Wiertz Company - De Pooter - 4542NH, Hoek

Einddatum: zaterdag 08 juni 2024

Ben jij een ervaren servicecoördinator / werkvoorbereider met een passie voor techniek? dan is deze vacature echt iets voor jou. Het hebben van affiniteit met HVAC / koeltechniek is een pré.

Wat ga je doen?
In de rol van servicecoördinator bij EQUANS draag je zorg voor het op zelfstandige wijze inplannen, voorbereiden, opvolgen en waar nodig afmelden van storing- en onderhoudswerkzaamheden. Jij bewaakt de voortgang en behoud het overzicht van de status van de verschillende werkzaamheden en storingen die lopen. Deze stuurinformatie weet je te interpreteren en om te zetten in acties. Indien er gebruik gemaakt wordt van ingehuurde derden, bewaak jij de efficiëntie. Je doet de eerstelijns storingsdiagnose, zodat je collega goed geïnstrueerd richting de klant gaat en storing direct goed kan oppakken. Natuurlijk check je hoe dit in het contract staat, zodat je afwijkingen direct signaleert. Door de hectiek van de dag weet je duidelijk prioriteiten te stellen en breng je desgewenst wijzigingen aan in de planning voor een vlotte en professionele afhandeling. Je voert de administratie over de uitgevoerde werkzaamheden en zie je een verbetering in ons proces, dan ben je niet bang deze door te voeren.

Wat kun jij?
  • Je bent minimaal in het bezit van MBO-4;
  • Ervaring en affiniteit met installatietechniektechniek;
  • Sterk in het plannen en organiseren van werkzaamheden;
  • Werkt vanuit het proces en laat je daarbij niet afleiden door de waan van de dag;
  • Behoud overzicht over meerdere projecten die tegelijk lopen;
  • Goede beheersing MS Office-pakketten.

Wat krijg je?
Je kom te werken in een hecht team verantwoordelijk voor het Service & Onderhoud. Het team bestaat uit harde werkers die gewend zijn om de schouders eronder te zetten. Uiteraard voorzien van de juiste dosis humor.

We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris. Ook je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Zo heeft EQUANS speciaal voor haar medewerkers prijsafspraken gemaakt met een aantal bedrijven. Daardoor profiteer jij van kortingen tot wel 65% op onder meer auto- en computeronderdelen, mobiele telefonie en reizen. Daarnaast hebben we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor je en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 38 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

Onze opdrachtgever is een technische serviceverlener in hart en nieren. Ze biedt haar klanten technische oplossingen op gebied van o.a. elektrotechniek, industriële automatisering, verwarming, airconditioning, etc.. Ze richt zich op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

Bekijk locatie