Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company - De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company - De Pooter

088-1348300



www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202404090115

Solliciteer

Operator

Wiertz Company - De Pooter - 4431NK, 's-Gravenpolder

Einddatum: zaterdag 08 juni 2024

Heb jij genoeg van eentonig werk? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! In deze functie ben jij de regisseur van het gehele productieproces en werk je op verschillende locaties van onze klant.

Wat ga je doen?
Als Operator in deze rol ben je de sleutelfiguur in het volledige productieproces. Van het opzetten en in bedrijf stellen van de apparatuur tot het optimaliseren van processen en het uitvoeren van onderhoud; jij hebt alles onder controle. Een voorbeeld van de installaties zijn kamerfilterpersen en decanteercentrifuges die als vaste of mobiele installatie bij de klant staan, in binnen- en buitenland.

De ontwateringsinstallaties, die worden opgesteld bij klanten, verwerken vrijkomend slib of afvalwater. Deze kunnen er permanent of op projectbasis geplaatst zijn. Als het om mobiele installaties gaat, help jij mee met het aanvoeren, opbouwen, in bedrijf stellen van de machines, het optimaliseren van het proces en het uitvoeren van reguliere onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast zul je regelmatig contact met klanten en de andere afdelingen moeten onderhouden.

Wat kun jij?
Jij:
  • Hebt technische kennis en werkervaring als operator.
  • Bent bereid om in een 24/7 continurooster te werken.
  • Organiseer je moeiteloos je eigen werk en werk je graag zelfstandig.
  • Je hebt een open oog voor verbeteringen, doet voorstellen en werkt ze zo nodig uit.
  • Je bent klantgericht, kunt vlot communiceren en vindt het geen probleem om te reizen.
  • Bent in het bezit van een VCA certificaat en NEN 3140 of bent bereidt om deze te halen
  • Bent in het bezit van een rijbewijs B

Voldoe jij niet geheel aan deze functie eisen, maar ben je er van overtuigd dat jij dé operator bent voor deze functie. Dan daag ik jou uit om mij daarvan te overtuigen!

Wat krijg je?
Wij bieden jou niet alleen een fulltime functie, maar ook een dynamische werkomgeving. De standplaats is flexibel afhankelijk van jouw woonplaats, en de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in een volcontinurooster. Bij ons investeren we graag samen met jou in jouw carrière, en daarom zijn er voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een team van operators die zelfstandig werken op diverse industriële locaties in binnen- en buitenland. Er is een goede, informele sfeer met een open communicatie.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend internationaal opererend bedrijf, met een specialisme in de afvalverwerking. Van het inzamelen van huishoudelijk afval tot het verwerken van gevaarlijk (chemisch) afval en duurzame verwerking van afvalstromen; bij deze klant ontdek je een wereld van innovatie en duurzaamheid.

Bekijk locatie