Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company - De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company - De Pooter

088-1348300



www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202404090117

Solliciteer

Operator

Wiertz Company - De Pooter - 4431NK, 's-Gravenpolder

Einddatum: zaterdag 08 juni 2024

Jij vindt het werk als operator in een fabriek maar eentonig. Dan heb ik de perfecte vacature voor jou! In deze functie werk je namelijk op diverse locaties van jouw klanten.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Dat houdt in alles tussen het aanvoeren, opbouwen en in bedrijf stellen van de apparatuur, het optimaliseren van het proces en het uitvoeren van reguliere onderhoudswerkzaamheden. De ontwateringsinstallaties staan of permanent of op projectbasis opgesteld bij de klant om vrijkomend slib of afvalwater te verwerken.

Wat kun jij?
Jij:
  • hebt technische kennis en werkervaring als operator
  • hebt er geen probleem mee om zelfstandig te werken en weet alles goed te organiseren
  • denkt klantgericht en kan vlot communiceren
  • bent in het bezit van een VCA certificaat en NEN 3140 of bent bereidt om deze te halen
  • bent in het bezit van een rijbewijs B

Voldoe jij niet geheel aan deze functie eisen, maar ben je er van overtuigd dat jij dé operator bent voor deze functie. Dan daag ik jou uit om mij daarvan te overtuigen!

Wat krijg je?
Ik bied jou een fulltime functie. De standplaats is afhankelijk van jouw woonplaats en de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in een volcontinurooster. Onze opdrachtgever wil graag samen met jou investeren in jouw carrière waardoor er voldoende opleidings-en doorgroeimogelijkheden zijn.

Waar we jou voorheen uit zouden nodigen voor een persoonlijke kennismaking op 1 van onze kantoren, zijn we vanwege COVID-19 genoodzaakt om dit anders aan te pakken. Maar niet getreurd! Want wanneer jouw profiel aansluit bij deze of een andere vacature, word je uitgenodigd voor een digitale kennismaking via Whatsapp video bellen, Zoom of Skype. Wanneer dit positief is stellen we jouw cv voor bij onze opdrachtgever. Ook daar zal het eerste sollicitatiegesprek in de meeste gevallen digitaal zijn.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend internationaal opererend bedrijf, met een specialisme in de afvalverwerking. Onder afvalverwerking wordt o.a. verstaan: de inzameling van huishoudelijk afval, verwerken van gevaarlijk (chemisch) afval & duurzame verwerking van afvalstromen.

Bekijk locatie