Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Techniek


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202404110024

Solliciteer

Corporate Recruiter

Maintec BV - Ritthem

Einddatum: zaterdag 11 mei 2024

Bedrijfsomschrijving

Jouw potentiële werkgever in Ritthem staat bekend om geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten in de industrie en petrochemie. Hier draait alles om kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Medewerkers worden gewaardeerd en krijgen kansen voor groei en ontwikkeling. Sluit je aan bij het Human Resource Management team en bouw mee aan de groei van technische vakkrachten. Solliciteer nu en ontdek jouw mogelijkheden!

Functieomschrijving

De energie in ons team werkt aanstekelijk en is één van de belangrijkste ingrediënten die jij kan gebruiken om succesvol te zijn. Je gaat operationeel en strategisch aan de slag in een 360-graden rol en helpt onze teamleiders, operations managers en business unitmanagers bij het invullen van openstaande rollen. Dit hele proces mag jij van A tot Z managen en je gaat een actieve bijdrage leveren aan recruitmentvraagstukken. Je spot kansen, begrijpt de behoeften van jouw hiring managers en professionals en vertaalt dit in de juiste match tussen de klantwens en professional. Dit is niet zomaar een recruitmentbaan. Jij gaat actief bijdragen aan persoonlijke en zakelijke successen van zowel de opdrachtgever als (toekomstige) collega's. Daarnaast werk je nauw samen met jouw HR-team die altijd klaarstaan om je te ondersteunen, wat er ook gebeurt.

Functie-eisen

Goed om te weten: onderstaande geldt als richtlijn voor deze functie. Beschik jij over andere kwaliteiten en ervaring die ook bij deze functie past? Helemaal top! Dan gaan wij graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken! Jij bent een echte aanjager. Je bent een persoon die veel energie krijgt van het verbinden van mensen. Zowel intern op kantoor als het verbinden van potentiële externe collega's en bureaus.

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met meer dan 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord- en geschrift;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
  • In staat te handelen vanuit verantwoordelijkheidsgevoel, snel te kunnen schakelen en aan te passen naar de zakelijke omgeving, oprechte interesse in technische specialisten, hun loopbaan ambities en jij bent een verbinder die adequaat durft te handelen;
  • In het bezit van een Rijbewijs B en eigen vervoer.

Enthousiast? Solliciteer dan op deze vacature! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een intake bij ons op kantoor. Onder het genot van een bak koffie en oprechte interesse leren wij elkaar beter kennen!

Arbeidsvoorwaarden

Wil jij verder groeien in de functie van Senior Coporate Recruiter in Ritthem en vastigheid hebben in je baan? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij snappen dat het belangrijk is om een langdurige werkrelatie aan te gaan en staan hier ook volledig achter. Hier gaan wij namelijk ook voor! Dit kan je verwachten in jouw functie:

  • Een goede pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 3.800 en € 4.800 bruto per maand;
  • Baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer (indien van toepassing);
  • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Een prima pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke groei met een persoonlijk groeiplan;
  • Een open, eerlijke cultuur in een organisatie met een platte structuur;
  • 99% van onze medewerkers geeft de werk/privé balans in onze organisatie 5/5 sterren;
  • Studiekosten vergoeding t.b.v. een betere functie-uitoefening & en een persoonlijk groeiplan voor jouw ontwikkeling binnen onze organisatie.

Bekijk locatie