Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Agri, Landbouw, Visserij


Functiesoort:

Logistiek, Transport

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

The Kingfish Company

Oost-Zeedijk 13

4485 PM Kats

Nederland


Contactpersoon:

Kingfish Zeeland

+31 (0) 113 74 54 61



www.the-kingfish-company.com/

Vacaturenummer:

V202404120001

Solliciteer

Commercieel Medewerker Binnendienst

The Kingfish Company - Kats, Noord-Beveland

Einddatum: zondag 12 mei 2024

Over de rol

Als Commercieel Binnendienst Medewerker ben jij dé ondersteunde schakel tussen alle commerciële en logistieke activiteiten binnen Kingfish Zeeland.  Je krijgt een onwijs gave functie met een kantoor met uitzicht op de Oosterschelde en de Zeelandbrug. Wat wil je nog meer?

Als je wel eens langs de over de Zeelandburg rijdt is het je vast niet ontgaan, Kingfish Zeeland is de afgelopen jaren enorm hard gegroeid. De afgelopen jaren zijn wij enorm hard gegroeid. Zowel in omvang, productiecapaciteit als in mensen. Op dit moment produceren en verkopen wij ongeveer 1.500 ton Dutch Yellowtail Kingfish per jaar en het komende jaar wordt dit 3.500 ton per jaar. Dit betekent nog meer vis om te produceren, te verwerken, te verkopen en bij onze klanten geleverd te krijgen. In dit hele proces speelt het Supply Chain Management Team een belangrijke rol. Zij zorgen ervoor dat de vis die geproduceerd en verkocht is, op de juiste manier en op tijd volgens order bij onze klanten over heel de wereld terecht komt.

 

Hoe ga jij het verschil maken?

Als Commercieel Binnendienst Medewerker ben jij de spin in het web tussen alle commerciële en logistieke activiteiten. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers, schakelt direct met onze Business Development Managers en werkt nauw samen met alle afdelingen binnen de gehele Supply Chain.

Kingfish Zeeland is een internationaal bedrijf. Je schakelt daarom met zowel interne als externe stakeholders in binnen- en buitenland. Italië, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, USA en het midden oosten zijn maar een paar voorbeelden van waar we leveren. Uitstekend Engels in woord en geschrift is hierin een vereiste. Als je meerdere talen spreekt is dat helemaal mooi meegenomen!

In de rol van Commercieel Binnendienst Medewerker heb je een breed takenpakket. Je neemt nieuwe orders aan en verwerkt deze. Vervolgens bereid je het transport voor en schakel je intern met alle verschillende afdelingen die hierbij betrokken zijn. Denk hierbij aan de Production maar ook Processing & Packaging. Een ander belangrijk aspect binnen deze functie is relatiebeheer met onze klanten. Zowel telefonisch als via de mail ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt hun vragen en stelt ze tevreden. Wij verkopen aan bedrijven (B2B), denk bijvoorbeeld aan de groothandel en retail in binnen- en buitenland, maar ook direct aan de consument (B2C).

 

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits, Frans, Spaans of Italiaans is een pre.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, ook 's avond gaat de telefoon nog wel eens voor vragen van klanten of transporteurs.
  • Je gaat nauwkeurig te werk, denkt oplossingsgericht en bent stressbestendig.
  • Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden, kortom een duizendpoot
  • Je bent communicatief sterk en hebt een goed aanpassingsvermogen. Als organisatie groeien we continu en we zijn op zoek naar iemand die met ons mee wilt groeien!
  • Je bent op zoek naar een fulltime baan.

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie naar: b.vanoevelen@thekingfishcompany.com

 

 

Bekijk locatie