Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Dienstverlening

Techniek, Bouw, installatie

Energie, Gas, Water

Industrie, Chemie

Onderwijs

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Onderzoek, Wetenschap

Projectmanagement

Techniek

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast

Traineeship


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Adres:

Talent voor Zeeland

Edisonweg 37e

4382 NV Vlissingen

Nederland


Postadres:

Wildbaan 31

4386 GD Vl Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Marty de Jonge

06-10270401



www.talent-voor-zeeland.nl/

Vacaturenummer:

V202404120008

Solliciteer

Trainee Projectmanagement Energietransitie bij Scalda

Talent voor Zeeland - Vlissingen

Einddatum: zondag 12 mei 2024

Waarom een traineeship?

Ben je klaar om te ontdekken hoe jij impact kan maken in Zeeland? Wil jij jezelf blijven uitdagen en in no-time ontwikkelen? Dan is het traineeship van Talent voor Zeeland iets voor jou! Leren door te doen, talenten te ontwikkelen waarvan je nog niet wist dat je ze had, je specialiseren in een vakgebied of juist verkennen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Gedurende 1,5 jaar ga je aan de slag bij Scalda in Vlissingen, waar je de kans krijgt om mee te werken aan verschillende grote projecten rond het thema energietransitie. Daarnaast volg je het traineeprogramma van Talent voor Zeeland. Je volgt samen met een hechte groep trainees een uitdagend ontwikkelprogramma, gericht op persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en inhoudelijke trainingen en workshops. Tevens krijg je de kans om andere Zeeuwse organisaties te leren kennen en te werken aan casestudies die ertoe doen. Zo geef je een kickstart aan jouw carrière!

Zin om aan de slag te gaan? Het traineeship start in oktober 2024, maar je kunt al wel per direct aan de slag bij Scalda.

Waarom aan de slag bij Scalda?

Scalda is de grootste onderwijsinstelling in Zeeland. Met ongeveer 950 medewerkers, 16 studierichtingen en ruim 9.500 studenten, zorgt Scalda voor toegankelijk en veelzijdig middelbaar beroepsonderwijs (MBO). Scalda helpt iedereen om het beste in zichzelf naar boven te halen en stimuleert zelfs om boven jezelf uit te kunnen stijgen. Als medewerker draag je bij aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten. Waarbij je verbonden bent met de student en de wereld om je heen. Waarbij je directe impact hebt op studenten én op de toekomst van de Zeeuwse samenleving en economie. Scalda is een vooruitstrevende werkgever in ontwikkeling.

Wat ga je doen als trainee Projectmanagement?

Zeeland is hét energieknooppunt van Nederland, waar veel verandert de komende jaren. Om te kunnen meebewegen met deze veranderingen is het onderwijscluster MIT (Maritiem, ICT en Techniek) constant actief om het technische onderwijsaanbod in Zeeland toekomstbestendig te maken. Deze onderwijsinnovatie wordt onder andere mogelijk gemaakt via verschillende grote projecten. Scalda staat als onderwijsinstelling midden in de samenleving en zijn een belangrijke partner voor de energietransitie in de regio. Als trainee Projectmanagement Energietransitie ga je meewerken aan verschillende projecten en krijg je de kans om direct impact te maken op studenten, het onderwijs én de regio. In deze rol werk je samen met verschillende projectleiders, docenten en vertegenwoordigers van externe organisaties bij het realiseren van projecten en het maken van de vertaalslag richting het onderwijs. Leren van en met elkaar om het onderwijs elke dag een stukje beter te maken.

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die het gaaf vindt om opgedane kennis te vertalen naar de praktijk en samen met verschillende partijen te werken aan onderwijsinnovatie. Je vindt het leuk om naar innovatiekracht te zoeken in de organisatie en deze te verbinden met bedrijven en instellingen. Je houdt van een dynamische werkomgeving, waar je mag werken aan verschillende projecten. Je bent gemotiveerd om impact te gaan maken in Zeeland, want dat is waar je de kans voor krijgt!

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • Affiniteit met het (praktijk)onderwijs;
  • 0 à 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je durft over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken;
  • Bereidheid om te investeren in je eigen ontwikkeling;
  • Heel veel zin om aan de slag te gaan!

Wat staat er tegenover?

Een carrière kickstart met benefits zullen we maar zeggen. Zo zien de benefits eruit:

  • Een uitstekend salaris;
  • De kans om jouw interesses verder te ontdekken, je talenten optimaal te ontwikkelen en daarmee je ambities invulling te geven;
  • De ruimte om binnen Scalda verschillende rollen binnen deze opdracht te combineren, denk aan lesgeven, onderwijsontwikkeling of projectontwikkeling;
  • Onderdeel van de Talent voor Zeeland community die je in contact brengt met verschillende organisaties, professionals en evenementen;
  • De kans om impact te maken samen met een hechte groep trainees.

Pak jij deze kans? Ben je geïnteresseerd in dit traineeship? Reageer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton! Bel of mail voor vragen naar Marleen Cornelese via sollicitaties@talent-voor-zeeland.nl  of 06-46778317.

Bekijk locatie