Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn

Handel, Groothandel

Overig


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€2600 - €4000



Contactgegevens

Bezoekadres:

Medisol B.V.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Fleur Voois

0118-726071



www.medisol.nl

Vacaturenummer:

V202404120014

Solliciteer

Sales consultant Frankrijk

Medisol B.V.

Einddatum: zondag 12 mei 2024

Heb jij goede communicatie vaardigheden en staat een perfecte customer service altijd bij jou op nummer 1? Krijg jij er energie van om in contact te zijn met klanten en hen te voorzien van het beste advies? Spreek jij vloeiend Frans en wil je je inzetten voor ons “Saving Lives” doel? Lees dan snel verder!

Voor ons ambitieuze Franse team van 5 collega’s zijn wij op zoek naar versterking om deze markt nog verder uit te breiden!

Wie zijn wij? 

Wij zijn Medisol. Dé online AED leverancier van Europa. Met AED’s worden iedere dag mensenlevens gered. Medisol is marktleider en één van de snelgroeiende bedrijven van Nederland. Daar zijn we trots op! Wij vinden het belangrijk om een verschil te maken en dat doen wij door onze producten te verkopen in 19 webshops in 30 verschillende landen in Europa. Ook hebben we het Medisol Service Center met het meest gebruikte AED-serviceportal van Europa. Hiermee kunnen klanten hun AED’s beheren en kunnen ze zelf serviceafspraken maken. Meer informatie over ons internationale bedrijf vind je op www.medisol.nl.

Wat ga je doen? 

Ons Franse team bestaat uit 5 gedreven medewerkers en samen zijn zij verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten (AED’s, reanimatiepoppen en aanverwante producten) in de Frans sprekende landen. Als collega van dit team ga jij je ook hiermee bezig houden! Het is een zeer brede functie waar zaken als customer service, relatiebeheer, het geven van deskundig advies en commerciële administratie dagelijks voorbij komen.  

Jij hebt als Sales Consultant dagelijks contact met onze Franstalige klanten, zowel telefonisch als per mail. Jij geeft deskundig advies over de aankoop van de producten en je beantwoord hun vragen. Heb je nog geen kennis van AED’s en andere reanimatie artikelen? Geen probleem! We leiden je intern volledig op zodat je de klanten optimaal kan helpen!

De functie van Sales Consultant is een mix van inside sales en klantenservice-gerelateerde activiteiten. Je werkt met B2B- en B2C-klanten. Dankzij jouw expertise zorg je voor een optimale klantbeleving voor deze beide klantgroepen! Je werkt nauw samen met andere afdelingen van Medisol, zoals ons Service Center, Inkoop en het Magazijn.

Wat bieden wij jou? 

  • Salaris tussen €2.600 en €4.000 bruto per maand obv 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • 32 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
  • Pensioenplan bij a.s.r. met ruimte voor eigen invulling
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit thuis te werken
  • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
  • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
  • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?

Wat verwachten wij van jou? 

  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je hebt ervaring in (e-commerce) sales en je hebt een commerciële instelling
  • There is no I in Team at Medisol! Jij bent een echte teamspeler en je werkt graag samen met andere afdelingen binnen de organisatie 
  • Uitstekende beheersing van de Franse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
  • Je bent leergierig, klantgericht & administratief sterk. Ook heb je hebt oog voor detail
  • Je haalt er voldoening uit om het gehele verkoopproces voor de klant op te pakken en samen met je team verder te bouwen aan jullie doelen

 

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@medisol.nl ter attentie van Bernard Hollaers. Heb je nog vragen, bel of app dan gerust met onze HR Specialist Fleur via 06-539 454 26.