Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Functiesoort:

Techniek


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202404120064

Solliciteer

Onderhoudsmonteur

Maintec BV - Vlissingen

Einddatum: zondag 12 mei 2024

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever, stationair in Vlissingen, is de marktleider in standaard tot specialistische industriële diensten, variërend van inspectie, engineering assessments, mechanische reparaties tot noodzakelijke saneringen voor het onderhoud van veelgebruikte hoge druk- en temperatuur leidingsystemen en vaten, is actief in de raffinage, petrochemie, power en andere zware industrieën. Deze diensten worden wereldwijd aangeboden vanuit 20 landen, met meer dan 200 vestigingen en ongeveer 7.200 medewerkers.

Functieomschrijving

In ons klein en gezellige team in Vlissingen ben je een belangrijke schakel die er voor zorgt dat onze nieuwe machines en apparatuur aan alle eisen voldoet. Je heb goed technisch inzicht en kan zowel zelfstandig als in een team werken. Je wilt je graag verder ontwikkelen en net als ons vind je plezier erg belangrijk. Buitenom het oplossen van storingen of onderhoud van (onderdelen van) productiemachines of productielijnen ben je verder dagelijks bezig met het vervaardigen en modificeren van constructies of constructiedelen door toepassing van uiteenlopende technieken. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s en leidinggevende. De werkzaamheden zijn voornamelijk mechanisch van aard en je voert deze uit in onze werkplaats of op locatie van onze klanten.

Functie-eisen

Goed om te weten: onderstaande geldt als richtlijn voor deze functie. Beschik jij over andere kwaliteiten en ervaring die ook bij deze functie past? Helemaal top! Dan gaan wij graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Jij bent een professional en zorgt er als Onderhoudsmonteur altijd voor dat aan de richtlijnen op het gebied van arbo, veiligheid en kwaliteit voldaan wordt. Daarnaast beschik jij over:

  • Bij voorkeur een technische opleiding op minimaal MBO-2 niveau en minimaal 3 jaar ervaring als Onderhoudsmonteur;
  • Ervaring met pneumatiek en hydrauliek is mooi meegenomen;
  • Je hebt ervaring met elektrode, TIG en MIG/MAG-lasmethoden en kan technische tekeningen lezen;
  • Je beschikt over een VCA-certificaat en NEN3140, of bent bereid deze te halen op onze kosten;
  • Een rijbewijs B en eigen vervoer.

Enthousiast? Solliciteer dan inclusief je CV op deze vacature! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een intake bij ons op kantoor. Onder het genot van een bak koffie en oprechte interesse leren wij elkaar beter kennen!

Arbeidsvoorwaarden

Wil jij verder groeien in de functie van Onderhoudsmonteur in Vlissingen en vastigheid hebben in je baan? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij snappen dat het belangrijk is om een langdurige werkrelatie aan te gaan en staan hier ook volledig achter. Hier gaan wij namelijk ook voor! Dit kan je verwachten in jouw functie:

  • Een goede pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 3.000 en € 3.600 bruto per maand;
  • Baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en 8,33% vakantietoeslag;
  • Je bent werkzaam in de CAO Metalektro;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer;
  • Werken voor inspirerende klanten aan bijzondere en uitdagen projecten.

Bekijk locatie