Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Beachclub Perry's

Strand Brouwersdam 1

4322 NR Scharendijke

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Walter Bien

0111671723



www.beachclubperrys.nl

Vacaturenummer:

V202404120079

Solliciteer

Ben jij die Assistent Horecamanager die het hart van onze beachclub vormt?

Beachclub Perry's - Beachclub Perry's, hotspot Brouwersdam

Einddatum: dinsdag 11 juni 2024

 

assistent horecamanager

 

"Een horecaprofessional, een beslisser met oog voor detail, maar ook iemand die het geheel overziet, controleert, communiceert en administreert.”

 

Wie zoeken wij?
Ben jij een gepassioneerde horecaprofessional die droomt van werken met uitzicht op het strand en met een verfrissende zeebries door je haar? Dan ben jij onze ideale assistent horecamanager! Wij zoeken een stralende gastheer/gastvrouw die het hart van onze beachclub vormt. Als jij geniet van een vakantiesfeer op de werkvloer en de dynamiek van het aansturen van een hechte club internationale collega’s, dan willen wij jou in ons team hebben. Je bent niet alleen betrouwbaar, vriendelijk en accuraat, maar ook een echte leidinggevende met een passie voor het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten. Je hebt improvisatievermogen en cijfermatig inzicht. 

 

Wat kun je verwachten?
Elke werkdag brengt vakantiesfeer met zich mee terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Als assistent horecamanager draag jij bij aan het creëren van deze aangename ambiance. Jouw ondersteuning, ervaring en inzicht zorgen ervoor dat onze gasten zich verwend voelen en ons team moeiteloos en vakkundig presteert. Terwijl je de directie ondersteunt, heb je alle ruimte voor professionele groei in een gezellige en inspirerende omgeving. En laten we niet vergeten: flexibele inzet in de zomermaanden betekent dat je deel uitmaakt van de bruisende energie van het strandseizoen. 

 

Interesse?
Droom jij van een zelfstandige job in een omgeving waar je de vakantiesfeer elke dag voelt? Ben jij die beslisser met oog voor detail, iemand die het geheel overziet? Klaar om te schitteren als het stralende gezicht van onze beachclub? Solliciteer dan nu door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar Walter Bien via info@beachclubperrys.nl.

 

Met onze beachclub als jouw werkplek, wordt elke werkdag een strandvakantie!

 

Bekijk locatie