Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO

WO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Maritiem, Off-shore


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland

Tholen & Sint Philipsland

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Van Meer

Welgelegen 4

4691 SJ Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Cathelijn Loeff

0166-602010



www.vanmeer.nl

Vacaturenummer:

V202404150027

Solliciteer

Technisch Accountmanager Buitendienst

Van Meer - Welgelegen 4

Einddatum: woensdag 15 mei 2024

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

 

Als Technisch Accountmanager leg je de focus op het vinden van potentiële klanten en het realiseren van op maat gemaakte oplossingen, met name door:

 

  1. Koude acquisities: Hiervoor ga jij actief op zoek gaan naar nieuwe klanten binnen onze sector, voornamelijk in de Benelux. Met jouw energie en doortastendheid ben je een vertrouwd adviseur en vergroot je de zichtbaarheid van Van Meer in onze uitdagende markt.
  2. Strategische planningen: Het ontwikkelen van gedegen plannen op basis van marktanalyses en accountplannen, om goed voorbereid en effectief te zijn in je benadering richting potentiële klanten.
  3. Klantrelatiebeheer: Het onderhouden van sterke klantrelaties staat centraal. Je organiseert niet alleen bezoeken bij prospecten en klanten, maar nodigt hen ook uit voor werkplaatsbezoeken op onze locatie. Daarnaast organiseren we ieder jaar klantevenementen, waar jij samen met je klanten naartoe kan gaan!
  4. Teamwork en groei: Je werkt nauw samen met je collega's om opdrachten te scoren en successen te vieren. Met een gedegen inwerktraject en begeleiding van de sales collega’s sta je er nooit alleen voor. Elk kwartaal komen alle salescollega’s samen voor overleg en elke vrijdag heb je een kort één-op-één gesprek met je leidinggevende, wat zorgt voor een hechte band en een fijne afsluiting van de week.

 

Een accurate administratie en vastlegging van alle afspraken met klanten hoort ook bij jouw functie. De bezoekverslagen die je maakt zijn helder en duidelijk en eventuele acties die uit je bezoeken voortkomen plan je door of zet je uit naar je collega’s van de customer service. Zij zorgen uiteindelijk voor een complete offerte die jij weer met de klant bespreekt en omzet naar een concrete opdracht. Op deze manier bouw je aan je eigen klantenportefeuille!  

 

Door middel van interne salestrainingen, webinars en seminars weet je wat de producten en diensten van Van Meer zijn en blijf je op de hoogte van alle (technische) ontwikkelingen. Je komt uiteindelijk te werken in een ambitieus en gezellig salesteam, wat bestaat uit 5 collega’s in de buitendienst, 5 collega’s op de customer service, één Marketing adviseur en één Sales manager.

 

Wat heb je nodig voor deze rol?

 

Je hebt een natuurlijke drive om targets te behalen en bent niet bang om te bellen naar (potentiële) klanten of deze te bezoeken. Je gaat hierbij zelfstandig te werk en kunt omgaan met de vrijheid die je krijgt in deze rol. Van nature heb je een klantgerichte instelling en geen probleem is te groot voor jou. Je ziet kansen en pakt ze zonder hulp op, maakt makkelijk contact met verschillende doelgroepen en doet dit alles op een correcte en vriendelijke manier.

 

Verder heb je;

  • Een commerciële en/of technische studie afgerond;
  • Ervaring opgedaan in een technische B2B salesfunctie;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Wat krijg je ervoor terug?

 

Van Meer is een sterk groeiend en gedreven familiebedrijf met een internationaal karakter, die haar successen behaald door diverse dynamische teams met toegewijde professionals. Daarnaast is Van Meer een professioneel bedrijf met een informele werkomgeving, waardoor we ook regelmatig leuke personeelsactiviteiten organiseren. Je komt te werken in een modern en licht gebouw met ruime werkplekken en alle nodige faciliteiten om jouw potenties te ontdekken.

 

Bij Van Meer stimuleren we niet alleen productiviteit, maar ook persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur draait om voortdurende kennisvergroting en biedt volop ruimte om eventuele expertises toe te passen én te vergroten, hiervoor stellen we dan ook diverse scholingsprogramma’s ter beschikking. Veiligheid is tevens een belangrijke kernwaarde voor Van Meer. Hierom krijgen collega’s via ons 5S-programma de vrijheid om verbeteringen voor te stellen en bij te dragen aan de groei die we uiteindelijk gezamenlijk realiseren.

 

Verder bieden we je;

  • Een hele leuke baan als Accountmanager;
  • We betalen je een goed vast salaris, wat je kunt uitbreiden met prestatie gebonden extra’s;
  • 27 vakantiedagen;
  • 13 ADV dagen;
  • Leaseauto inclusief tankpas;
  • Laptop en smartphone met zakelijk abonnement;
  • Jong en dynamisch team;
  • Vrijheid en zelfstandigheid om je eigen agenda bepalen;
  • Uitgebreid scholingsprogramma.

 

Ons verhaal;

 

Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.

 

Onze organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:

  • Rotating equipment: revisie, onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
  • Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
  • Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties.

 

Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende baan met diverse groeikansen? Wacht dan niet langer en sluit je aan bij Van Meer en onze missie om innovatie en technologische vooruitgang te stimuleren. Solliciteer direct door je actuele cv te sturen naar vacature@vanmeer.nl.

 

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter:

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie