Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781



werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202404160078

Solliciteer

Masterdata Coordinator

Roompot Vakanties - 4462HK, Goes

Einddatum: zaterdag 15 juni 2024

Ben jij een ster in het structureren van data, content en fotografie, om bezoekers te helpen hun droomverblijf te vinden? Ga dan voor deze functie, waarin je samen met onze met de Masterdata Specialist het voortouw neemt in het samenvoegen van onze merken op onze centrale platformen.

Over de functie
De content op onze website(s) is voor onze klanten dé toegangspoort tot het vinden van een onvergetelijke vakantie op een van onze vakantieparken. Als Masterdata Administrator speel jij een sleutelrol rol in het waarborgen van de correctheid en volledigheid van al onze park- en accommodatiedata en fotografie. In nauwe samenwerking met de Masterdata Specialist, ons Content Editor-team en ons Foto- en videoteam bewaak jij de kwaliteit van onze (beeld)data en ondersteun je diverse teams en afdelingen in de aanlevering en verwerking van deze informatie.

Jouw domein
Je wordt de spin in het web dat onze websites, app, Salesforce en beeldbanken verbindt met actuele en correcte data. Hiermee speel je een onmisbare rol in de communicatie naar onze gasten. Deze veelzijdige functie brengt je in aanraking met diverse soorten data en content, geeft je de kans onze parken van binnen en buiten te leren kennen, en zorgt voor veel interactie met collega’s en partners uit verschillende hoeken van de business. Je neemt de verantwoordelijkheid voor:
  • Het aanpassen van park- en accommodatiekenmerken zodat onze gasten altijd de juiste informatie op het juiste moment krijgen;
  • Het bijdragen aan een optimale flow van data tussen onze eigen systemen en naar platformen van onze externe partners;
  • Het actueel houden van onze beeldbank met tienduizenden foto’s. Jij verwerkt daarnaast stock-beelden door ze te labelen en collecties aan te maken. Hierdoor weet je zeker dat de afbeeldingen moeiteloos vindbaar zijn;
  • Het invoeren, verwerken en controleren van data waarmee jij exports kan uitdraaien voor analyses van onze content en het bezoekersgedrag.

Dit ben jij
Jij bent iemand met een scherp oog voor detail, die niets aan het toeval overlaat. Een leergierige pionier die energie haalt uit het doorgronden van een wereld aan systemen, data, content en natuurlijk het helpen van onze gasten hun ideale vakantie te vinden. Jij maakt deze rol tot een succes, onder meer door het inzetten van de volgende kwaliteiten:
  • Ervaring met data-entry is een pré;
  • Affiniteit met systemen als CMS/PIM/DAM (beeldbank);
  • Je hebt oog voor detail en gaat zeer secuur om met de verwerking van alle productinformatie;
  • Je bent proactief, probleemoplossend en stressbestendig;
  • Je kunt goed werken met Excel;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Dit bieden wij
Samen zetten we alles op alles om onze gasten en onze collega’s het beste te bieden. Als jij meedoet, worden jouw werkzaamheden door ons beloond met:
  • Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden conform cao Recreatie
  • Een salaris tussen de € 3756 en € 4539 bruto per maand op fulltime basis*
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
  • Via Learnit! uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel online (ruim 150 learnings) als offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer of een ov-reiskostenvergoeding; Kosten voor het reizen met openbaar vervoer vergoeden we volledig o.b.v. abonnement.
  • Deelname aan het pensioenfonds Recreatie
  • Mogelijkheid tot betaald aanvullend geboorte- en ouderschapsverlof
  • Diverse collectieve verzekeringen, waaronder een gratis doorlopende reisverzekering voor jou en je gezin
  • Een gunstige personeelsboekingsregeling
  • Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek, wat gelijk staat aan een werkweek van 5 dagen. Indien je een parttime dienstverband hebt, worden jouw salaris en vakantiedagen naar rato berekend.

Jouw bestemming
Roompot en Landal GreenParks vormen een dynamische organisatie die uitblinkt in veelzijdige vakanties en accommodaties door heel Europa. Plaatsen vol dierbare herinneringen en onvergetelijke vakantie-ervaringen voor iedere gast.

Als Europese marktleider bieden wij een brede keuze aan vakantiebestemmingen met 32.000 accommodaties, verspreid over meer dan 300 prachtige vakantieparken in 11 verschillende landen. Een ongekende keuze aan vakantiemogelijkheden in ieder seizoen voor elk budget.

Jouw inbreng is cruciaal!

Bekijk locatie