Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Tot 16 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Adres:

Medisch Centrum Zeezicht i.o.

Van Steenbergenlaan 29

4531 HL Terneuzen

Nederland


Postadres:

Van Steenbergenlaan 29

4531 HL Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nanette Poppe

0115626020



www.praktijktriniteit.nl

Vacaturenummer:

V202404170005

Solliciteer

Ben jij de POH GGZ om ons team te versterken?

Medisch Centrum Zeezicht i.o.

Einddatum: zaterdag 01 juni 2024

Een POH GGZ ondersteunt de huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Er worden in deze functie hoge eisen gesteld aan zelfstandig kunnen werken. De taken bestaan o.a. uit: consultatie, kortdurende behandeling, probleemverheldering, diagnostiek en zo nodig doorverwijzing.

 

De locatie van medisch centrum Zeezicht i.o. staat nog in de steigers. Tot die tijd wordt de zorg verleend op twee verschillende locaties in Terneuzen. Het betreft huisartsenpraktijk Triniteit.  We bieden op allebei de locaties laagdrempelige, persoonlijke huisartsenzorg. De patiënt kent onze medewerkers en wij kennen de patiënt. Er heerst een gemoedelijke werksfeer, waarin continuïteit en respectvolle aandacht voorop staan. Binnen onze huisartsenpraktijk werken we met spreekuur ondersteunende doktersassistenten, praktijkondersteuners somatiek en GGZ, verpleegkundig specialist, physician assistant, praktijkmanager, waarnemende huisartsen en praktijk houdende huisartsen.

Ten slotte zijn we een opleidingsinstituut. Als expert kun je dus vele kanten uit en heb je ruimte om je verder te ontwikkelen.
We zoeken daarom een praktijkondersteuner GGZ van wie het hart niet alleen sneller gaat kloppen van het inhoudelijke vak, maar die ook graag de mouwen opstroopt om bij te dragen aan de vele ontwikkelingen binnen de organisatie.

Jouw werkdag

Geen enkele dag is saai, laat staan hetzelfde. Het feit dat we een grote diversiteit aan patiënten hebben, draagt hier zeker aan bij. Naast verschillende expertisegebieden werken we uiteraard aan professionalisering van de huisartsenzorg en werken we continue aan de ontwikkeling van kennis en expertise. Aan het einde van de dag ga jij als praktijkondersteuner GGZ met een goed gevoel weer naar huis. Je doet ertoe!

Over jou

  • HBO Social Work met differentiatie GGZ of certificaat POH GGZ, psychologie of B-verpleegkundige met certificaat POH GGZ;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de bij voorkeur eerstelijns psychosociale hulpverlening;
  • Onze doelgroep spreekt je vanzelfsprekend aan en je hebt bij voorkeur recente ervaring met het werken in huisartsenzorg.
  • Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband.
  • Je beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden.

 

Wij bieden

Als je werkt bij huisartsenpraktijk Triniteit, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:

  • Een fijne werksfeer.
  • Mogelijkheden om verder te groeien.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO Huisartsenzorg) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Een leuke baan voor 12-16 uur per week.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en herken jij je in het profiel? Stuur dan je motivatiebrief en cv  naar n.poppe@hazeezicht.nl voor 1-6-2024.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.