Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Techniek


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202404170033

Solliciteer

Carbonshopmedewerker (Mastenbouwer)

Maintec BV - Breskens

Einddatum: vrijdag 17 mei 2024

Bedrijfsomschrijving

Jij komt te werken bij een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Carbon masten en tuigages voor zeiljachten. Zij werken vanuit een moderne productielocatie in Breskens. De opdrachtgever is onderdeel van NTG Mastgroep, de wereldwijde marktleider in deze industrie met vestigingen in Auckland, Breskens, Colombo, Newport, Palma, Portsmouth, Valencia en vele andere plaatsen wereldwijd. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij onderdeel worden van het bouwteam in Breskens? Dit is een geweldige kans om je carrière te starten en te groeien binnen een enthousiast team!

Functieomschrijving

Als Junior Carbonshopmedewerker & Mastenbouwer ben je een belangrijk onderdeel van het productieteam dat zich toelegt op de fabricage van hoogwaardige carbonmasten en -onderdelen voor luxe zeiljachten. Je wordt betrokken bij verschillende fasen van het productieproces en werkt nauw samen met ervaren collega's om je vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de levering van topkwaliteit eindproducten.

  • Voorbereiden en lamineren van op maat gemaakte onderdelen, waarbij je zorgvuldig werktekeningen en lamineerschema's volgt.
  • Assisteren bij het vervaardigen van mallen en het uitvoeren van lamineer-werkzaamheden met behulp van carbon pre-preg en vacuümtechnieken.
  • Bijdragen aan het creëren van producten met een uitzonderlijke afwerking en duurzaamheid, wat cruciaal is voor de veiligheid en prestaties van de zeiljachten.
  • Samenwerken met het team om ervoor te zorgen dat projecten volgens planning verlopen en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van het bedrijf.
  • Actief deelnemen aan trainingen en opleidingen om je technische vaardigheden en kennis van composietmaterialen te verbeteren en te verfijnen.

Functie-eisen

Goed om te weten: onderstaande geldt als richtlijn voor de functie Carbonshopmedewerker & Mastenbouwer. Beschik jij over andere kwaliteiten en ervaring die ook bij deze functie past? Helemaal top! Dan gaan wij graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Jij hebt:

  • Enige werkervaring in de techniek of als bankwerker/timmerman/spuiter is een pré.
  • Afgeronde technische opleiding is wenselijk maar niet vereist.
  • Bereidheid om een VCA-Basis certificaat te behalen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Affiniteit met de zeilsport is een pluspunt.
  • In het bezit van eigen vervoer en een hands-on mentaliteit.

Enthousiast geworden van deze vacature in Breskens? Solliciteer dan op deze vacature! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een intake bij ons op kantoor. Onder het genot van een bak koffie en oprechte interesse leren wij elkaar beter kennen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen jouw carrière te starten.

Arbeidsvoorwaarden

Jij bent een belangrijke aanwinst voor onze organisatie! Je hebt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door het volgen van vakspecifieke opleidingen vanuit Maintec of via de opdrachtgever. Als Junior Carbonshopmedewerker & Mastenbouwer in de regio Breskens is voor jou belangrijk om te weten dat:

  •  Je op basis van een 40-urige werkweek tussen de € 2.400 en € 3.000 bruto verdiend per maand;
  • Je baangarantie hebt door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Je een woon-werkvergoeding krijgt van € 0,23 cent per gereden kilometer;
  • Je bent werkzaam in CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;

Bekijk locatie