Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - Voortgezet Onderwijs


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Adres:

CSW | Stichting voor Chr. Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Griffioenstraat 17

4334 BK Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 541

4330 AM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HR HR

0118-652100



www.cswalcheren.nl

Vacaturenummer:

V202404180063

Solliciteer

Mentor-docent Vrijeschool

CSW | Stichting voor Chr. Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Einddatum: maandag 17 juni 2024

CSW Bestevaêr vrijeschool zoekt voor het schooljaar 2024-2025 een mentor-docent voor 0,6 fte

Over CSW:
CSW is een brede Christelijke scholengemeenschap die onderwijs aanbiedt op verschillende niveaus, waaronder vmbo b/k, mavo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft drie vestigingen, waarbij CSW Van de Perre en CSW Toorop Talent College zijn gevestigd in Middelburg, en CSW Bestevaêr in Vlissingen. Elke vestiging heeft zijn eigen unieke sfeer, cultuur en karakteristieken.

Over Bestevaêr:
CSW Bestevaêr is een kleinere locatie met ruim 400 leerlingen en biedt twee inspirerende onderwijsconcepten onder één dak: Gepersonaliseerd Leren (GPL) en vrijeschoolonderwijs. Bij CSW Bestevaêr geloven we dat iedereen het in zich heeft om op een eigen manier te leren en zijn of haar kwaliteiten te ontdekken, mits zij gelijke kansen krijgen.
Bij de vrijeschool ligt het accent op leren met hoofd (denken), hart (beleven) en handen (doen). Naast de cognitieve ontwikkeling is er veel aandacht voor de kunstzinnige ontwikkeling en de persoonsvorming van de leerling. We gaan ervan uit dat ieder kind in ontwikkeling is.

Wij vormen een professionele leeromgeving waarin we ons focussen op onderwijsontwikkelingen en het gezamenlijk leren, met bijzondere aandacht voor de individuele leerling. Je maakt deel uit van het docententeam; zowel van de vrijeschool, als van het volledige team van CSW Bestevaêr.
In de vrijeschool worden naast kennisgerichte vakken ook veel kunstzinnige vakken gegeven. Het Periodeonderwijs vormt het anker van de dag. De vrijeschool is onderdeel van CSW-Bestevaêr en heeft op dit moment drie leerjaren (7e, 8e en 9e klas). De klassen zijn heterogeen samengesteld (mavo, havo, vwo).

Over de functie:
Als docent op de vrijeschool doe je meer dan alleen lesgeven op jouw vakgebied. Je begeleidt de leerlingen in hun leerproces en stimuleert hun groei naar volwassenheid. Je gaat hierbij uit van het vertrouwen dat iedere leerling in ontwikkeling is. Je lessen geef je vorm vanuit het principe van hoofd, hart en handen. Als mentor geef je periodelessen in leerjaar 7, 8 en 9 en verzorg je het mentoruur aan je eigen klas. Daarnaast geef je ook vaklessen op jouw vakgebied als docent, afhankelijk van je achtergrond en bevoegdheid. We horen graag waar jouw expertise zit!

Wat wij bieden:
• Een energiek en inspirerend team, waarin ieders bijdrage welkom is.
• Een organisatie met een heldere toekomstvisie en concrete ontwikkelingen
• Een verantwoordelijke en afwisselende functie met ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng
• Samenwerking met professionals binnen een onderwijsteam en een vaksectie
• Individuele begeleidingsmogelijkheden en ruimte voor deskundigheidsbevordering. Want niet alleen de ontwikkeling van de leerling staat centraal; jouw ontwikkeling is net zo belangrijk!
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Voortgezet Onderwijs, daaronder valt onder andere 8% vakantie-uitkering, 8,33% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij ABP en mogelijk reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer.
• Regelingen waaronder bedrijfsfitness en een fietsregeling.

Contact:
Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Debora de Bruijne, kernteamleider vrijeschool, via telefoonnummer 06-5141 0690 of dbr@cswalcheren.nl

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Deze kun je richten aan de afdeling HR, per mail via personeel@cswalcheren.nl onder vermelding van de vacaturenaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs